Navigation Content

Jesen na Viasat Historyju

Četiri ekskluzivne premijere u rujnu

Viasat History započinje jesensku programsku shemu premijerama odličnih dokumentarnih serija

Foto: Viasat/ Svakog ponedjeljka u 20 sati gledatelje očekuje dokumentarna emisija 'Od svjetskog do hladnog rata' koja priča priču o eskalaciji sukoba i zanemarivanju trajnog mira.

Četvrtkom u 21 sat prikazuje se dokumentarni serijal 'Špijuniranje kraljevske obitelji' u kojoj se tumače FBI-ove metode prisluškivanja britanske kraljevske obitelji, s naglaskom na Eduardu VIII.

Subotom u 13 sati 'Oblikovanje povijesti' donosi priče o faktorima koji su doprinijeli napretku mnogih civilizacija: od fizike i kemije do vremenskih (ne)prilika i osobnih odluka.

Naposlijetku, nedjeljom u 15 sati prikazujemo 'Uspon civilizacije', novu sezonu emisije koja objašnjava kako su neki narodi postali toliko napredni da su zavladali sa pola kontinenta.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...