Navigation Content

Kreće Druga HNL

HNTV

Prvoligaši su već odradili pet kola Hrvatski Telekom Prve lige, uz to je gotovo pola lige još u borbi za ulazak u europske kupove ove jeseni, a od dolazećeg vikenda kreće i natjecanje u Drugoj HNL.

Foto: arena/ Hrvatska nogometna televizija koju možete pratiti na 407. kanalu MAX TV, već je prošle sezone počela kontinuirano pratiti utakmice hrvatskih drugoligaških klubova i skrenuta je time pozornost i na taj rang natjecanja. Reagirali su i tiskani mediji, pa je odjednom pravo javnosti dobila cijela jedna nogometna scena.

Druga liga još će ove sezone brojati 12 klubova, a od  sljedeće sezone biti će bogatija za još četiri kluba. Natjecanje u televizijskom smislu otvaraju Gorica i Dinamo II u petak u 17.00 sati, ali HNTV prije toga, u srijedu, 16. kolovoza od 20.00 sati priprema posebnu emisiju posvećenu Drugoj HNL. U emisiji možete vidjeti vijesti iz svih klubova, saznati koje su promjene u odnosu na prošlu sezonu, te čuti očekivanja i prognoze  koji bi klubovi mogli u borbu za vrh, a koji će imati problema.

Posebnu draž natjecanju od ove sezone dat će dvoboji drugih momčadi Dinama i Hajduka. Spomenuli smo – u prvom kolu  protiv Gorice vidjet ćemo Dinamo II, u drugom je na redu prijenos Sesvete – Hajduk II, a već u trećem, u srijedu, 30.8. od 20.00 sati s Poljuda će HNTV prenositi dvoboj Hajduk II – Dinamo II.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...