Navigation Content

Skandal na Pickboxu

Tko je bio inspiracija za Skandal i zašto je ova serija aktualnija nego ikada prije

Ako vam je mila politika i sve što ima veze s njom, pogotovo igre mačke i miša koje se odvijaju kada se kamere ugase, onda ne biste smjeli propustiti politički triler zvani Skandal.

Foto: Pickbox/ Glumica Kerry Washington gledateljima je poznata iz Odbjeglog Djanga, Gospodina i gospođe Smith i Raya, a u drami koju je kreirala Shonda Rhimes, jedna od najtalentiranijih žena Hollywooda, glumi spin-doktoricu Oliviju Pope. Olivia je specijalizirana za rješavanje svih mogućih i nemogućih kriznih situacija, a njezin je lik najvećim dijelom modeliran prema Judy Smith, kriznoj menadžerici iz administracije Georgea Busha starijeg. Ovo je trenutačno možda najbolja politička drama na koju možete naići u svijetu serija, a pet sezona možete već sada pogledati na streaming videoteci Pickbox.

Sve je počelo opsesijom s Judy Smith
Zanimljiva je priča kako je producentica Shonda Rhimes došla na ideju snimiti Skandal. Kada je Rhimes postala poznata i cijenjena u Hollywoodu, dogovorila je sastanak s kriznom menadžericom Judy Smith. Sastanak je trebao trajati 15 minuta, ali oduljio se na nekoliko sati. Prije nego što je Judy sjela u auto i odvezla se kući, Shonda ju je zaskočila izjavom: „Moram snimiti seriju o tvome životu!“ I tako je nastao Skandal, serija koja prati konture života Judy Smith, ali gledateljima donosi punu širu sliku kriznih komunikacija.

„Želim da vaši gledatelji znaju da nisam spavala s predsjednikom“, izjavila je Smith implicirajući vezu Olivije Pope i predsjednika Fitza. „I da u mome uredu u Washingtonu nije bilo pomicanja mrtvih tijela“.

Smith je opisana kao najbolja spin-doktorica koja je provela 20 godina popravljajući nemoguće situacije i narušene uglede poznatih političara, a otkad je serija startala, ima ulogu koproducentice. Poznata je i po tome što ju je nedavno Angelina Jolie unajmila da upravlja njezinom kriznom situacijom koja je nastala kada se odlučila rastati od Brada Pitta.

I George Bush stariji fan je Skandala
Iako u seriji Skandal ima dovoljno slatkih zadovoljstava (seks, moć i zavjere samo su neka od njih), ova intrigantna politička drama dovoljno je ozbiljna da zbog nje nećete imati osjećaj krivnje. Znate ono: gledam seriju, ali dok nitko ne zna. Sa Skandalom će sigurno biti drukčije i u društvu ćete rado reći da pratite afere Olivije Pope, čak i da vam je poslovni uzor.
Olivia i njezin tim nazivaju sebe gladijatorima jer unatoč medijima koji su maksimalno usredotočeni na grijehe političke elite, ovi ljudi pokušavaju skriti sve ono što nije za oči javnosti. Od seks-skandala, prijevare na izborima pa do ubojstava – sve se to može naći na dnevnom meniju tima kojemu stres i brutalno dinamičan rad ne predstavljaju nikakav problem. Činjenica da je i 93-godišnji Geroge Bush stariji fan ove serije dokaz je da rade dobar posao.

Do Skandala uz 50% popusta
Ako ste istinski obožavatelj serija, vjerojatno će vas oduševiti vijest da je Pickbox preko ljeta svim ljudima dobre volje pripremio popust iznenađenja na sve svoje pakete, i to od 50%. Ako volite serije, filmove ili crtiće, sve što trebate jest posjetiti http://www.pickbox.hr/intro-promo/ i odabrati paket koji vam najbolje odgovara. Akcija traje do 15. 9. i donosi vam divan svijet prevedenih serija, bez reklamnih prekida. Ako ste krenuli u grad popiti kavicu s prijateljicom, razmislite biste li radije za taj iznos mjesec dana gledali serije s obzirom na to da je početna cijena Pickboxova paketa samo 24,50 kn.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...