Navigation Content

50% povoljniji Pickbox!

Možda najbolja vijest koju ljubitelji serija mogu čuti ovo ljeto!

Ljeto je u punom zamahu, a svim ljubiteljima serija, filmova i sniženja, Pickbox je pripremio jedno lijepo ljetno iznenađenje. Sve pakete koje nudi Pickbox, možete do 15.9. dobiti po 50% nižoj cijeni.

Foto: Pickbox/ Imajući na umu sve ljude koji ne mogu živjeti bez serija, svoje dosadašnje korisnike, ali i sveopću popularnost bingeanja serija koja je uzela maha posljednjih godina, Pickbox je odlučio svima koji to žele pokloniti 50% popusta. Ako si onaj za kojeg mislimo da jesi – čovjek 21. stoljeća koji uz ekran provede barem pola svoga dana, a od toga barem dva sata za vlastiti gušt – onda bi te se ova akcija mogla ticati. Da, da, baš tebe… Samo nastavi čitati.

Kako do popusta?
U principu, sve što trebaš je voljeti serije, posjetiti ovu stranicu  www.pickbox.hr/intro-promo/  i slijediti upute. Registriraš se, odabereš paket koji ti najviše paše (u ponudi su paketi od mjesec dana, pola godine i godinu dana) i gledaš koliko želiš. Ako doma imaš više ekrana ili možda svadljivih članova obitelji koji žele gledati uvijek po svome, možete u isto vrijeme gledati svatko svoju seriju. Ti Billions, a baka Dadilju. Ti Bull, a tata Mućke. Ili ako imaš frendove koji vole serije, iznos od 24 i pol kune možete dijeliti još na pola, svatko gleda što želi i Pickbox vas onda košta svakog kao jedna kava.
E da, ako nije spomenuto da za sve ovo trebaš Internet, onda računaj i na to. Ljubav prema serijama, Internet i 24 i pol kune. Za gledanje serija bez ograničenja i bez reklama, to si sigurno možeš priuštiti!

Što gledati i što si još možeš priuštiti za ovaj novac?
Na Pickboxu možeš gledati puno toga, od serija, filmova i crtića, ali ono što će te možda najviše veseliti su nove serije koje se tek prikazuju u Americi, poput krimi serije Moć (Power) i glazbene drame Nashville. Svatko tko u svojoj obitelji ima djecu, bit će oduševljen zaista velikim izborom Disney crtića. Tu su deseci divnih dječjih filmova, a samo neki od njih su: Auti, Avioni, Heraklo, Zvonar crkve Notre Dame, Dama i skitnica, Lilo i Stitch, Čudovišta na sveučilištu, Pinokio…

Ukoliko voliš druge tipove zabave, posebno preko ljeta, izdvojili smo ti neke genijalne stvari koje si možeš kupiti. Ali navijamo da to svejedno bude Pickbox.

Umjesto mjesec dana Pickboxa (24.50 kuna) možeš kupiti:
 grozno skupu kavu u primorskom gradu u jeku turističke sezone
 jeftini ljubić na kiosku
 lijevu ili desnu japanku; mada ne obje

Umjesto pola godine Pickboxa (129.50 kuna) možeš kupiti:
 skoro pa 13 crvenih ruža koje će ti izdržati nekih 7 dana u vazi
 malo jeftiniji šator za plažu; i još će ti ostati 15-ak kuna
 set dječjih štitnika za rolanje

Umjesto godine dana Pickboxa (234 kune) možeš kupiti:
 kanarinca na internetu (krletka gratis)
 old school bežični router s jednim LAN portom
 skoro pa ljetnu gumu za automobil (nedostajat će ti još 100-injak kuna)

A možda se zbilja možeš odreći barem jedne kave ili pola japanke i nagraditi se neograničenim gledanjem filmova i serija bez reklama koji će ti trajati dulje nego ove stvari… Zamisli mogućnosti! Za sve dodatne informacije kontaktiraj info@pickbox.tv i iskoristi ovaj super popust do 15.9.2017.!

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...