Navigation Content

Nogomet (U-21): EP

Vatromet golova na U-21 UEFA prvenstvu

Poljska je domaćin UEFA U-21 europskog prvenstva u nogometu kojeg možete pratiti u izravnim prijenosima u programu Arenasporta, ekskluzivno na MAX TV platformi

Foto: Arenasport/ Na ovogodišnjem prvenstvu nastupa 12 reprezentacija (prvi se put igra u tom formatu, do sada je nastupalo 8 selekcija na završnom turniru ), podijeljenih u 3 skupine.

Već je prvo kolo donijelo neke sjajne utakmice, a na djelu smo vidjeli i igrače koje već neko vrijeme možemo pratiti u ponajboljim klubovima svijeta. 

U skupini A biti će zanimljivo jer djeluje silno izjednačeno. Švedska i Engleska odigrali su 0:0, a Slovačka je u završnici svladala domaćine, Poljake s 2:1, iako su Poljaci poveli već u prvoj minuti.

U skupini B u odličnoj utakmici Portugal je protiv Srbije bio bolji sa 2:0, a Španjolci predvođeni Marcom Asensiom, strijelcem za Real u finalu Lige prvaka, natrpali su mrežu Makedonaca s pet komada. Asensio je zabio hat-trick. 

Kako stoje odnosi snaga u skupini C pokazali su na startu Nijemci i Talijani. Njemačka je svladala Češku 2:0, a istim je rezultatom Italija bila bolja od Danske. Lako je pretpostaviti da će se odlučujuće utakmice prve faze natjecanja igrati dolazećeg vikenda. 

U skupini A u četvrtak u 20.30 igraju Engleska i Poljska (AS 1) te Švedska i Slovačka (AS 2). 

U petak u 20.30 na AS 1 je prijenos utakmice Makedonija – Portugal, a na AS 2 dvoboja Srbije i Španjolske

Natjecanje po skupinama završiti će u subotu kada uz prijenos na AS 1 veliki derbi igraju Italija i Njemačka, a na AS 2 Češka i Danska. I te se utakmice igraju u 20.30.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...