Navigation Content

Hokej na ledu: SP

Svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu stiže u završnu fazu

U Parizu i Kölnu odigrane su utakmice po skupinama i slijedi finalni rasplet

Foto: Arenasport/ Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u hokeju na ledu bilo je vrlo zanimljivih rezultata. Domaćini skupine, Nijemci, otvorili su natjecanje pobjedom protiv Sjedinjenih Država i odmah pokrenuli euforiju.

No uslijedili su uvjerljivi porazi protiv Šveđana i Rusa, a posebno bolan bio je onaj od Danaca. Na kraju su Nijemci na jedvite jade uspjeli proći u završnicu kao četvrti zahvaljujući minimalnoj pobjedi protiv Latvije u produžetcima.

Nakon uvodnog poraza, Amerikanci su nanizali šest pobjeda i s prve pozicije kreću u četvrtfinale, a slijede ih Rusi i Šveđani.

U Parizu je bilo još neizvjesnije i izjednačenije. Samo su Kanađani odskočili sa šest pobjeda, slijede ih Švicarci, Česi i Finci, a Francuzima je završnica izmakla za bod.

Četvrtak je dan četvrtfinala. U programu Arenasport 1 moći ćete pogledati dva izravna prijenosa. Budući da se dvije utakmice igraju paralelno, prvi je termin u 16.15 kada igraju Sjedinjene Države i Finska, te Rusija i Češka. Drugi termin je u 20.15, kada igraju Kanada i Njemačka, te Švedska i Švicarska.

Do zaključenja teksta još nije poznat konačni odabir, no vjerojatni su prijenosi Rusija – Češka i Kanada – Njemačka. Polufinalne utakmice igraju se u subotu u 16.00 i 19.00, a finale je u nedjelju u 20.45. Svi su prijenosi također na Arenasport 1 kanalu, u ekskluzivnoj ponudi na MAX TV-u.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...