Navigation Content

Od 17. 4. na National Geographicu

Bez cenzure s Michaelom Wareom

Neuništivi Michael Ware u dokumentarnoj seriji u kojoj novinarstvo postaje književnost

Foto: NG/ Zamislite da je Hunter S. Thompson umjesto pera imao fotoaparat. Bez banalnog pripovijedanja. Bez predrasuda. Umjesto toga, put otkrića.

Gledajte kako novinarstvo postaje književnost na televiziji u ovoj prodornoj seriji u kojoj glavnu ulogu ima neuništivi Michael Ware – nekadašnji putujući ratni izvjestitelj časopisa Time i CNN-a – koji vas vodi iza krinki zagonetaka našega svijeta.

Ware je izvještavao o svemu, od Charlieja Sheena do operacije Iračka sloboda, i sada se pridružuje National Geographicu te donosi priču na način kojim nikada nije bila ispričana.

Ovo je televizija u koju uranjate u potpunosti, koja ruši granicu između pripovjedača i gledatelja. Prava se putovanja osjete. Prožive. Ne može ih se izmisliti.

Od trenutka kada Ware i njegova ekipa slete do trenutka kada napokon doznaju istinu, gledatelji su s njima. Prizori i ljudi kreću se svojim putom. Bez scenarija. Živo u svoj svojoj surovosti.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...