Navigation Content

S Pickboxom do omiljene serije u nekoliko sekundi

Svi volimo provesti kvalitetno vrijeme uz dobru seriju, a sada je do omiljenih serija lakše doći nego ikada prije. Aktivirajte Pickbox u Max tv videoteci i do svojih serija dođite brzo, jednostavno i gledajte kada to vama najviše odgovara. Tako da – zbogom praćenju TV programa i dobar dan najboljoj streaming videoteci!

Foto: Pickbox/

Tisuće sati serija, filmskih klasika i Disneyjevih animiranih filmova čekaju na vas, sve dostupno je prevedeno i bez reklama, a Pickbox paket je dostupan svim MAXtv korisnicima za samo 49 kuna mjesečno, odnosno 39 kuna za one koji ga odaberu na 12 mjeseci.

 

Što sve možete pronaći na Pickboxu


Među nekoliko tisuća sati serija i filmova za razne ukuse, ono na što trebate obratiti posebnu pozornost su premijere serija koje se na Pickboxu prikazuju svega nekoliko sati nakon američke premijere. Što znači da najnovije epizode možete pratiti istodobno kada i cijeli svijet.

 

Tako vas trenutačno očekuju vruće premijere serija: 'Noćni menadžer', 'Crna jedra', 'Nashville', 'Korporacija', 'Preljub', 'Škorpion', 'Kraljevska obitelj', 'Bull', 'Gospodin Robot', 'Isprani mozak', 'Uskrsnuće', 'Battlestar Galactica', 'Američki zločin', 'Dobra žena' i mnogi druge. Od serija europske produkcije na koje možete baciti oko tu su neizbježne Mućke, kultni detektiv Poirot, Mladi inspektor Morse, Maigret te Jekyll i Hyde.

 

Idealno za maratonsko gledanje


Većina serija na Pickboxu dostupna je u kompletnim sezonama što omogućuje uživanje u sve popularnijem maratonskom gledanju. A s obzirom na to da Pickbox dobiva serije od najvećih svjetskih studija poput BBC-ja, CBS-a,  ABC Studios, ITV-a, Lionsgatea, MGM-a i Sonyja, ljubitelji svih žanrova će pronaći nešto dobro za sebe.

 

Za najmlađe obožavatelje Disneyjevih sadržaja, Pickbox je pripremio posebnu zanimljivu ponudu. Trenutno se mališani mogu zabaviti uz 'Ljepoticu i zvijer', 'Priču o igračkama', 'Vrlo zapetljanu priču', 'Život buba', 'Pobunu na farmi', 'Dumba' i još puno toga što će svako dijete ostaviti prikovanim za ekran na nekoliko sati.

 Pickbox putem MAXtv sučelja aktivirajte na sljedeći način:

Pickbox možete aktivirati u MAXtv videoteci putem MAXtv sučelja ili pritiskom na crveni gumb na daljinskom upravljaču na Pickbox promo kanalu na 10. poziciji. 

Nakon kupnje Pickbox će vam biti dostupan tako da uđete u glavni izbornik ili Menu, odaberete kategoriju Videoteka te uđete u pregled Po kategorijama i odaberite Pickbox.


AKTIVIRAJTE USLUGU PICKBOX NA STRANICAMA HRVATSKOG TELEKOMA<iframe width="600" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ODKT6DCXNF4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...