Navigation Content

CHINA CUP NA MAXTVU

Čile s dva dinamovca testira pomlađenu Hrvatsku; evo gdje ih gledati!

Nakon što je Island golovima Finnbogasona i Arona Sigurdarssona nadigrao domaćina Kinu 2:0, u srijedu s početkom u 12.35 po hrvatskom vremenu uz prijenos na kanalu Arenasport 3 (MAXtv) Hrvatska će svoju prvu utakmicu igrati protiv Čilea

Foto: Igor Kralj/ Pomlađena reprezentacija Hrvatske otputovala je ovog vikenda u Nanning te će tijekom tjedna odigrati dvije utakmice na prvom izdanju China Cupa, turnira koji će nam pokazati koliko toga mogu mladi talenti MAXtv Prve lige, predvođeni Josipom Pivarićem i Frankom Andrijaševićem.


Kako i gdje gledati China Cup?

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice China Cupa možete gledati putem usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu.

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra u srijedu s početkom u 12.35 po hrvatskom vremenu uz prijenos na kanalu Arenasport 3. Protivnik je Čile, koji će također nastupiti u pomlađenom sastavu, ali uvijek je neugodan protivnik. U napadu Čilea među prvih 11 najavljen je igrač zagrebačkog Dinama Junior Fernandes, a na klupi je i Angelo Henriquez koji će, kako je najavio njihov izbornik Pizzi, dobiti priliku. Mogu li dva igrača Dinama napraviti probleme pomlađenoj Hrvatskoj?

Kao što je poznato, zbog problema sa snijegom i zahlađenjem put do Nanninga trajao je čak 40 sati.

'Moramo bez alibija ući u utakmicu i pokazati se u najboljem svjetlu. Dat ćemo sve od sebe, znamo čiji dres nosimo i nema druge. Pokušat ćemo se nametnuti i izborniku', kazao je vezni igrač Rijeke Franko Andrijašević.

'Sve su reprezentacije došle s ambicijom biti što je moguće bolje i u tom nastojanju domoći se pobjede i trofeja. I mi smo došli s istom ambicijom; sve protivnike poštujemo, iako možemo smatrati Čile favoritom zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Hrvatska ipak protiv svakoga želi biti svoja, tražiti pobjedu, dakle i prolaz do finala China Cupa', najavio je izbornik Ante Čačić.

Ovisno o rezultatu utakmice s Čileom, Hrvatska će igrati u subotu ili nedjelju, s ranim početkom u 8.35 po hrvatskom vremenu, naravno uz izravni prijenos.

China Cup, raspored utakmica (MAXtv):

Utorak, 10. 1.:
Kina - Island  0:2

Srijeda, 11. 1.:
Čile – Hrvatska (Arenasport3, 12:35)

Subota, 14. 1.:
Utakmica za 3. mjesto (Arenasport3, 8:35)

Nedjelja, 15. 1.:

Finale (Arenasport3, 8:35)459387,459589,459571,459450

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...