Navigation Content

PICKBOX - NAGRADNI NATJEČAJ

Bingeaj, napiši recenziju i zaradi 2 tisuće kuna!

Streaming videoteka Pickbox nudi ti idealan posao – pogledaj seriju, napiši recenziju i zaradi dvije tisuće kuna! Sve što moraš napraviti je aktivirati Pickbox (ako ga već nemaš), pogledati jednu od tri nove serije koje se trenutačno prikazuju na Pickboxu i napisati recenziju! Ako još nisi, sad je pravo vrijeme da se zakačiš za seriju 'Noćni menadžer' koja je upravo osvojila tri Zlatna globusa, seriju 'Korporacija' i 'Preljub'!

Foto: Pickbox/

'Noćni menadžer' špijunska je mini serija snimljena prema romanu nagrađivanog spisatelja Johna le Carréa. Bivši vojnik Jonathan Pine (Tom Hiddleston) nađe se u opasnoj igri kada za britansku tajnu službu krene špijunirati milijardera Richarda Ropera (Hugh Laurie), velikog igrača u nezakonitoj međunarodnoj trgovini oružjem.

 

'Korporacija' je futuristički triler producentske kuće Matta Damona i Bena Afflecka koji je smješten u ne tako daleku budućnost u kojoj korporacije imaju neograničenu moć. Pratimo mladog direktora koji skriva svoj pravi identitet kako bi se uvukao u vrlo opasan korporativni svijet da bi spasio voljenu ženu.

 

U 3. sezoni 'Preljuba' priča se nastavlja tri godine nakon šokantnog priznanja na suđenju o ubojstvu Scotta Lockharta. Noah pokušava iznova započeti život, no prošlost ga ne prestaje proganjati. U seriji u kojoj pratimo priču iz više perspektiva istina je relativna, a posljedice vanbračne afere poprimaju nemjerljive razmjere.

 

8 Pickbox pravila za recenziju:

 

 1. 1.  Odaberi jednu od tri serije o kojoj ćeš pisati:

  -
  Noćni menadžer (The Night Manager)

  - Korporacija (Incorporated)

  - Preljub (The Affair) - 3. sezona 1. 2.  Traži se i nagrađuje recenzija za svaku pojedinu seriju
 2. 3.  Jedna osoba se može natjecati s recenzijama za sve tri serije, ali može osvojiti samo jednu nagradu
 3. 4.  Recenzija mora imati minimalno jednu i pol karticu teksta (2.700 znakova s razmacima), a maksimalno četiri kartice (7.200 znakova s razmacima)
  5.  Natječaj je otvoren od ponedjeljka, 9. 1. do nedjelje, 5. 2. 2017. u 00.00 h, a svoj tekst šalješ na press@pickbox.tv
  6.  Tročlani stručni žiri će odabrati najbolje recenzije do srijede, 15. 2. 2017., proglasiti dobitnike i recenzije objaviti na www.pickbox.hr
  7.  Recenzija za svaku pojedinu seriju nagrađuje se s 2.000 kn
  8.  Tekstovi moraju biti izvorni i neobjavljeni te napisani na hrvatskom jeziku

Stručni žiri

Pickbox je za ovu priliku pronašao tri stručne osobe koje će ocjenjivati recenzije i odabrati najbolje od najboljega. U njemu sjede TV kritičarka tportala Zrinka Pavlić, novinar Samir Milla koji budno prati dolazak novih serija i o njima piše u Večernjem listu te Anna Vidović, glavna urednica Pickboxa. Žiri će biti strog, ali pravedan!

 

Premijere serija na Pickboxu

Ako već svakodnevno bindžaš serije, onda ti ne trebamo previše objašnjavati da Pickbox u svojoj ponudi ima hrpu serija – kako kultnih (poput Mućki i Poirota), tako i najnovijih (poput Crnih jedara). Od premijera koje su na tvome ekranu svega par sati nakon prikazivanja u Americi trenutno možeš pratiti serije 'Korporacija' (Incorporated), 'Kraljevska obitelj' (The Royals), 'Isprani mozak' (Braindead), 'Preljub' (The Affair), Bull, 'Škorpion' (Scorpion), 'Nashville', a uskoro dolazi i posljednja, četvrta sezona 'Crnih jedara' (Black Sails).

Ako ti je gušt gledati predobre serije za kojima je lud cijeli svijet, tu su za tebe 'Mr. Robot', 'Doba vodenjaka' (Aquarius), 'Američki zločin' (American Crime), 'Milijarde' (Billions), 'Moć' (Power), 'Američka gotika' (American Gothic), 'Skandal' (Scandal), 'Bijesni psi' (Mad Dogs), 'Galavant', 'Duhovi prošlosti' (Rectify), ali i puno toga što te tek treba oduševiti.

Kako se svaki mjesec dodaju nove serije i filmovi, dolazak novih sadržaja možeš pratiti na www.pickbox.hr

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAX tv videoteci! Pickbox je dostupan i kao samostalna usluga za korisnike ADSL paketa Hrvatskog Telekoma.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...