Navigation Content

OD 14. 10. NA VIASAT NATURE

Životinjske ludorije

Od petka, 14. listopada, na Viasat Nature imate priliku nasmijati se uz najzabavnije i najluđe videouratke iz životinjskog svijeta. Emisija se sastoji od 13 epizoda, svaka u trajanju od 20 minuta, u kojima će stručni žiri odlučiti koja je od prikazanih životinja prvak svoje kategorije. Ova emisija prava je zabava za cijelu obitelj, a djeca će joj se pogotovo obradovati!

Foto: Viasat/ 1. epizoda - Životinjske olimpijske igre. Žiri sportskih stručnjaka ocjenjuje koja od ovih izabranih životinja pobjeđuje u zvjerskoj borbi.

2. epizoda - Frajeri među životinjama. U ovoj epizodi pokušavamo procijeniti koji su mesožderi i biljožderi najotmjeniji i najmoderniji na popisu od 20 najvećih faca životinjskog svijeta.

3. epizoda - Strašni dlakavci. Odbrojavamo do prvog mjesta na popisu 20 najkrvoločnijih životinja. Naš jezivi žiri odlučit će koja je od ovih životinja najstrašnija.

4. epizoda - Drski majmunčići. Sudimo najtraženijim životinjskim zločincima. Stručna porota odlučit će tko je državni neprijatelj broj jedan.

5. epizoda - Prvaci teške kategorije. Naši nepopustljivi stručnjaci izreći će stroge opaske dok odlučujemo o tome tko će se okititi naslovom najžilavijeg prvaka teške kategorije u Životinjskim ludorijama.

6. epizoda - Blesani iz džungle. U ovoj epizodi tražimo najgluplje životinje na svijetu i pokušavamo otkriti koja je životinja najgluplja.

7. epizoda - Pahuljasti i neustrašivi. U ovoj epizodi pokazujemo dvadeset najhrabrijih životinja koje nisu kukavice nego imaju lavlje srce. Doznajte koja je životinja najhrabrija na svijetu.

8. epizoda - Preslatke životinje. Pogledajte koje su se životinje našle na popisu najsimpatičnijih i najslađih na planetu i koju ćemo proglasiti prvom među najneodoljivijima.

9. epizoda - Sretni zečići. Razvedrite se malo i pogledajte životinje koje će vam izmamiti osmijeh na lice zaraznom srećom koju šire oko sebe.

10. epizoda - Bistra stvorenja. U ovoj epizodi otkrivamo tko je u životinjskom carstvu najpametniji, mudar kao sova i lukav kao lisica.

11. epizoda - Šašave divlje životinje. U ovoj epizodi skupili smo najčudnije i najsmješnije životinje s interneta kako bismo odlučili koja je divlja životinja najšašavija.

12. epizoda - Mrzovoljne zvijeri. Pogledajte neke od životinja koje imaju najgoru narav na svijetu. No koja je životinja najmrzovoljnija od svih zvijeri?

13. epizoda - Lijena zijevala. U ovoj epizodi obilazimo životinjsko carstvo u potrazi za njegovim najljenijim podanicima i proučavamo njihov stil života.

<iframe width="600" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FaFXjojpoJ8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...