Navigation Content

PICKBOX

Odlike istinskog Will & Grace fana

Tko bi imao išta protiv toga da su Will & Grace doživjeli još nekoliko sezona? Mi ne poznajemo nikoga tko se ne bi složio s tim. Iako sve dosadašnje epizode i dalje možemo pratiti, svejedno gorimo od znatiželje da saznamo kamo idu njihovi životi. Toliko smo ušli u njihovu svakodnevicu da su oni postali dio naše. Will, Grace, Karen i Jack otkačeni su tandem, stand up komedija bez kraja i baš zato što su nas u stanju nasmijati samim svojim postojanjem čak i onda kad smo nikakvi i prelijeni za smijeh - zato ih obožavamo

Foto: cdn.buzznet.com/

No, mislimo da se pravi, istinski (ali i potencijalni) obožavatelj Will & Grace može prepoznati na kilometar. Zašto uopće Will & Grace fan mora biti po nečemu specifičan? Pa, zbog svih šarolikih tema kojih se serija dotiče. Ako vam nije jasno, započnimo onda s popisom.

 

Razumije se u modu

...ali ne previše. Dovoljno da mu priče o modi i markicama ne idu na živce te da mu bude smiješno to što Karen (Megan Mullally) o kupnji Prada cipela priča kao o kupovini šake Čunga Lunga. Will & Grace fan imat će dobro oko za lijepe stvari, pa tako i odjeću, no, nesreća u sreći, uglavnom neće imati love za ono o čemu Karen baljezga.

 

http://i.imgur.com/nPLbh82.gif

 

 

Homofobija mu je stran pojam

Will & Grace fan je tolerantan i definitivno nije konzervativan. Ovo je točka koja možda uopće nije vrijedna spomena, ali eto, da se nađe. Dakle, koji bi to homofob mogao s užitkom gledati seriju u kojoj su dva od četiri glavna lika gay? Pogotovo kad se uzme u obzir koliko je Will (Eric McCormack) zgodan i simpatičan, a Jack (Sean Hayes) iritantno zabavan. Pa to bi bilo trljanje soli na ranu. Jedna od stvari koju Will & Grace fan zna zasigurno je koreografija na pjesmu “YMCA” (doduše, vjerojatno kao i barem 70% svjetske populacije), ali da istaknemo - on u tome uživa.

http://i.imgur.com/EC2hB3A.gif

 

...ali alkohol mu je poprilično blizak

Kako bi drukčije mogao voljeti Karen i razumjeti njenu potrebu da svaki dan ima više alkohola u krvi nego eritrocita? Naš fan je vjerojatno i sam koji put posegnuo za čašicom (ili bar to poželio) kada mu dan nije išao kako treba. Iako, Karenini najbolji prijatelji nisu samo Jack, Johnny ili Cosmopolitan, već je često možemo vidjeti u društvu nekolicine Xanaxa, ali mi ne želimo (javno) podržavati upotrebu opijata ili zlouporabu lijekova, pa nećemo to preporučiti. No, bilo kako bilo - stvarnost je nekada mnogo lakše podnijeti ako je blago zamagljena.

http://i.imgur.com/XVbDYoc.gif

 

Sarkazam i ironija su njegovo tajno oružje

Kada pogledamo Willa i Karen, bude vam kristalno jasno zašto se njih dvoje na trenutke ne podnose. Oboje su sarkastični i redovito verbalno iskazuju nultu toleranciju na glupost. I dok je Karen to stil svakodnevnog izražavanja, Will naoštri jezik samo kada je iziritiran ili kada želi biti duhovit. (Ako se nas pita, dobro mu ide.) Upravo zbog toga, idealan most između njih dvoje je Grace (Debra Messing)– pomalo zbunjena i poprilično otporna na njihove verbalne mačeve koji svaki dan lete prema njoj. Žena jednostavno nema odmora, ni u kući ni u uredu.

http://i.imgur.com/G5PfDMe.gif

 

 

NE SMETA MU ROBOVLASNIŠTVO

 

Dobro, u redu, smeta mu, ali se ne zgraža nad Kareninim ponašanjem spram svoje pomoćnice, legendarne Rosario(Shelley Morrison), koja sve to prilično junački i hladnokrvno podnosi. Čisto se pitamo dvije stvari – kako se ni jedna od onih bučnih skupina koje se bore za ljudska prava nije pobunila protiv otvorene propagande narušavanja ljudskog dostojanstva imigranata u Americi ili kako do sad, pobogu, Rosario nije zadavila Karen u snu?

 

http://i.imgur.com/Kyv98vh.gif

 

 Aktivirajte uslugu pickbox na stranicama hrvatskog telekoma


<object width="600" height="360"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="360"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...