Navigation Content

GLEDAJTE NA PICKBOXU

Veliki grijeh Emmyja – Siročad ostala praznih ruku

Prošla su tri dana od dodjele Emmyja, a mi još uvijek ne možemo preboljeti kako je serija Siročad (Orphan Black), točnije glavna glumica i otprilike 80% glumačke ekipe, Tatiana Maslany, ostala bez nagrade za glavnu ulogu. Zašto? Pa, žena glumi tucet različitih likova! Toliko karaktera glumi da je uopće nezamislivo da ta žena ima svoju osobnost, da pored svih tih klonova koje igra postoji još jedna potpuna osoba. Njenu genijalnu glumu možete pratiti i na Pickboxu, i to sve tri sezone od 1.10.

Foto: Serijski ubojica/

Tatiana, želimo da znaš da te volimo, da si nam prekul i da je žalost i sramota što nisi dobila Emmyja. Iako si ga zaslužila, i to višestruko, a ako nekome nije jasno zašto, evo, sad ćemo to argumentirati.

1. Ona je… Cijela serija!

Kao što smo već rekli, Tatiana glumi čudo puno likova – Sarah, Cosima, Rachel… To znači da:

  • glumi nešto što bi inače trebalo glumiti sedmero ljudi, dakle, vrijedi kao sedam drugih glumaca,
  • s obzirom na to da glumi toliko likova, ima i najviše posla,
  • Tatiana sama nosi cijelu seriju.

2. Do detalja izgrađuje svaki lik koji glumi

Njen svaki lik je razrađen do detalja – počevši od izgleda, preko karaktera, ponašanja, pa sve do najsitnijih finesa kao što su naglasak i način smijanja. Svaka od tih sitnica je savršeno uklopljena u ideju lika koji predstavlja. Počinjemo se pitati ima li Tatiana Maslany možda psihičkih problema, poput podvojene ličnosti ili šizofrenije…

3. Predstavlja žene – sve žene

Ženski klonovi koje igra Tatiana samo su fizički slični, no predstavljaju djevojke i žene iz raznih društvenih skupina, različitog imovinskog statusa, totalno drugačijih navika, hobija i razmišljanja, pa čak i seksualne orijentacije. Za to nesumnjivo treba veliki talent…  Ali, Emmy nije doletio u ruke nijednog njenog klona, pa smo mi očigledno u krivu.

gumb

clones 1

4. Tatiana je bila nominirana za čak šest likova!

Ne… Ovo apsolutno nema smisla, uopće nemamo riječi…

5. Njena glumačka ekipa je obožava

Tatiana izgleda, a i ponaša se, kao mali dobri duh koji uveseljava sve oko sebe. Slatka je, simpatična i ima super zarazan osmijeh. Nije ni čudo što je ekipa sa snimanja voli, ali joj se i divi – u trenutku kada stupi na set, ona je kao jedan mali Minion koji sve obavlja sam. Što je i istina, JER ŽENA GLUMI HRPETINU LIKOVA.

6. …a ona obožava svoje fanove

Voli se naslikavati s fanovima, ima službenu grupu svojih fanova koja se prema skupini iz serije nazvala Clone Club kojima se često obraća i zahvaljuje preko društvenih mreža, podržava LGBT zajednicu… Ma, Tatiana, ti ne zaslužuješ Emmyja, ti zaslužuješ direktnu kartu za raj! Mislim, ne želimo da umreš, nego samo da budeš na nekom ljepšem mjestu… Na kojem ćeš dobiti Emmy. No dobro, shvaćaš na što mislimo.

Ako se imalo slažete s nama i ne možete se nadiviti kako je fantastično odradila ovaj užasno zahtjevan zadatak, imat ćete priliku podsjetiti se njenih klonovskih početaka kroz prvu i drugu sezonu Orphan Blacka koje se u listopadu vraćaju na Pickbox, a i cijela treća sezona je tamo. Čisto da popunite vrijeme do proljeća 2016. kad izlazi četvrta sezona (jeeeej!).

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...