Navigation Content

ZA VELIKE I MALE KLINCE

Detaljan vodič za pustolovno Disneyjevo ljeto

Sjećate se kada su vas vaši klinci nagovarali da ih vodite u kino gledati Život buba i Alisu u zemlji čudesa? Sada vi i vaši klinci možete kada god poželite i koliko god puta želite gledati 70 odličnih Disneyjevih filmova koje vam donosi Pickbox. Uz Meridu naučite što je hrabrost, uz simpatičnog robota Wall-E-ja kako pomoći zagađenom planetu, a uz Alisu u zemlji čudesa i Priču o igračkama 3 uđite u čaroban svijet mašte. Veličanstveni Disneyjevi hitovi već vas sada čekaju na Pickboxu!

Foto: Pickbox/

Najšašavije Disneyjeve pustolovine

U animiranoj pustolovini Život buba čeka vas jedan blesavi mrav koji slučajno uništi cijeli urod koji su mravi ubrali za skakavce, ali i pokrene cijelu mravlju revoluciju. Tu je i šašavi psić Grom, prava holivudska zvijezda koja se uputi u uzbudljivu pustolovinu daleko od Hollywooda samo da bi spasila jednu djevojčicu. U Legendi o medvjedu vaši će klinci naučiti cijeniti sve životinje i saznati kako je super biti medvjed.

 

Disney za najmlađe

U svijetu u kojem žive samo auti jedan automobil prava je zvijezda. U dva nastavka crtića Auti vaši najmlađi uživat će u spektaklu koji će im prirediti Munjeviti Jurić, a poslije se mogu zabaviti uz šašave zgode malog Tarzana; Žutu minutu, gdje će vidjeti kako jedan hrabri pilić spašava grad, te uz Pobunu na farmi, gdje tri hrabre krave, jedno ždrijebe i druge životinje pokušavaju spasiti svoj dom od uništenja.

 

Disneyjevi klasici za sva vremena

Disneyjevi klasici uveseljavaju djecu svih generacija, a ovo je idealna prilika da se prisjetite svojih najdražih. U sva tri nastavka o Zvončici naučite koliko je čaroban život sićušnih vila i u kakvu će se avanturu uputiti najpoznatija Disneyjeva vila. U oba nastavka Zvonara crkve Notre Dame saznajte kako su se sprijateljili Quasimodo i Esmeralda, a uz čak tri nastavka Pepeljuge prisjetite se najljepše romantične priče između dobre i siromašne Pepeljuge i markantnog princa. Pickbox vam donosi i pustolovine malog Mowglija, simpatičnog dječaka iz Knjige o džungli 2 koji u ovom nastavku započinje sasvim novi život među ljudima.

 

Pickbox preporučuje

Kako izgleda kada mačke imaju jako bogate gospodare koji im ostave veliko nasljedstvo, gledajte u poznatoj Disneyjevoj uspješnici Mačke iz visokog društva. U Sezoni lova upoznajte jednog jako debelog medu Booga, pravu dušu od medvjeda. Boog započne neobično prijateljstvo s jednorogim jelenom Elliotom baš prije opasne sezone lova. U Zovu divljine tata lav odlazi u potragu za sinom lavom koji se izgubio u afričkoj džungli, a cijela avantura počinje već na opasnim ulicama New Yorka.

Pickbox vas vodi u uzbudljivu animiranu pustolovinu ovo ljeto, a vi i vaši mališani samo se pobrinite da imate mjesto za gledanje jer se Pickbox može gledati na plaži, u hladu, ispod bora, na ljetnoj terasi, na pedalini... Neka ovo ljeto bude Disneyjevo ljeto!

 

 Aktivirajte uslugu pickbox na stranicama hrvatskog telekoma


<object width="600" height="360"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="360"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...