Navigation Content

POVRATAK MADAM SECRETARY

Državna tajnica se vratila na Pickbox

Odlična politička serija s Teom Leoni i Timom Dalyjem u glavnim ulogama otišla je s Pickboxa, ali od danas je opet dostupna. Državna tajnica politička je serija nove generacije i u njoj se promptno rješavaju ozbiljne krize svjetskih razmjera.

Foto: Pickbox/ Dok se vi pripremate za gledanje Državne tajnice, mi vam donosimo 8 stvari koje možda niste znali o glumačkoj postavi serije.

- Karizmatična Bebe Neuwirth koja u seriji glumi Nadine Tolliver poznatija je po svojoj ulozi Lilith iz Kafića uzdravlje koja joj je donijela čak dva Emmyja.

- Tim Daly koji u seriji glumi supruga Henryja McCorda zaradio svoju nominaciju za Emmyja kao gostujući glumac u Obitelji Soprano.

- Geoffrey Arend koji glumi Matta Mahoneyja u braku je s popularnom glumicom Christinom Hendricks.

- Kemija između Tee Leoni i Tima Dalyja nije prisutna samo na ekranu. Njih dvoje su par i u stvarnom životu.

<iframe width="600" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DDHT8MBxeyk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


- Tea Leoni studirala je psihologiju i antropologiju na sveučilištu Sarah Lawrence, ali studij nikada nije završila. Ona i Tim Daly pohađali su istu srednju školu u Vermontu, no Daly je maturirao 10 godina prije Tee tako da nikada nisu bili školski kolege.

- Iako se radnja Državne tajnice odvija u Washingtonu, scene su uglavnom snimane u New Yorku.

- Tea Leoni je do prošle godine bila udana za zvijezdu Dosjea X, Davida Duchovnyja. Razveli su se nakon 17 godina braka.

- Politička karijera bivše američke tajnice Hillary Clinton bila je inspiracija producentima Državne tajnice.


Aktivirajte uslugu pickbox na stranicama hrvatskog telekoma


<object width="600" height="360"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="360"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...