Navigation Content

SAZNAJTE NA PICKBOXU

7 razloga zašto je Better Call Saul zakon serija

Sjećate li se Saula Goodmana? Šarlatanskog odvjetnika koji je nosio smiješne kravate i svako malo izvlačio Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana iz nevolja? Upravo on 15. svibnja dolazi na Pickbox u novoj seriji Better Call Saul (Nazovi Saula) i ima štošta ispričati o svom životu prije Breaking Bada

Foto: Pickbox/ Donosimo vam 7 razloga zašto je nova serija o životu Saula Goodmana jako, jako cool:

1. Jer Saul ima ured u pedikerskom salonu

Ako imate problema sa zakonom, Saul će se pobrinuti da ne završite u zatvoru. A ako usput imate i koji urastao nokat ili tvrdu kožu na stopalima, na putu do Saula možete se riješiti i toga. Saulov ured nalazi se, naime, u jednoj maloj prostoriji odmah iza pedikerskog salona i dok dobivate pravne savjete od Saula, usput možete riješiti i nokte.

2. Jer ima čuvara parkinga kojeg znamo

Prije nego što je postao opaki ubojica, dragi Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) bio je brižni djed i čuvar parkinga u Albuquerqueu. Kako su se stvari okrenule u Mikeovu životu i kako je došlo do toga da se spetlja s mafijom, gledajte samo na Pickboxu.


3. Jer se Saul Goodman zapravo zove Jimmy McGill

Ime Jimmy McGill nije imalo židovski prizvuk (koji je navodno u odvjetničkim krugovima Albuquerquea imperativ), pa je tako Jimmy sebi dao ime Saul. A kako je ime Saul Goodman još dodatno zvučalo kao It's all good man (Sve je dobro, čovječe), Jimmyju je to bio samo plus.


Prije nego što je postao Saul Goodman, on je bio Jimmy McGill. Želite znati kako je nastao Heisenbergov čovjek od povjerenja? :)Sve epizode #BetterCallSaul gledaj od 15.5. na Pickboxu!

Posted by Pickbox.tv on Wednesday, May 13, 2015


4. Jer ćete uz Saula naučiti kako skriti ćelavost

Jimmy ne izlazi iz kuće a da se prije toga nije dobro skockao. Kako njegovu njegovanom izgledu u prilog baš i ne idu kričave čarape, kravata i jedna upadljiva ćela, Jimmy sa sobom uvijek ima češalj kojim prikriva tu nesretnu ćelu.

5. Jer su likovi razvrstani po bojama

Negativci su obučeni u vatrene tonove, a pošteni ljudi u plave, hladnije boje. Iako je simbolike boja bilo i u Breaking Badu (sjetimo se opsesije Marie Schrader ljubičastom bojom), u ovoj je seriji to izraženo do te mjere da su jedna vrata na Jimmyjevu žutom autu obojena u crveno.


6. Jer Saul Goodman ima svoju pravu web-stranicu

Za sve prekršitelje zakona, Saul je napravio i svoju web-stranicu (bettercallsaul.com) na kojoj se svi znatiželjnici mogu informirati kako doći do dobrog krimiodvjetnika. Na ovoj kičastoj stranici nalaze se neki od najluđih Saulovih slogana.


7. Jer je Better Call Saul zapravo drama

Prvo su autori serije Vince Gilligan i Peter Gould zamislili da Better Call Saul bude komedija od 30 minuta, ali kako su radili na karakterizaciji likova i radnje, odlučili su da je bolje da naprave dramu. Kako se komičar Bob Odenkirk snašao u ulozi života, gledajte samo na Pickboxu.


Aktivirajte uslugu pickbox na stranicama hrvatskog telekoma

<object width="600" height="360"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="360"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...