Navigation Content

Serijske poslastice na HBO-u

Čopor i Zajedništvo premijerno na HBO-u uz nove sezone hit-serija

Dvije nove serije i premijerne sezone triju dobro prihvaćenih serija obilježit će siječanj na HBO-u

Foto: HBO/

Na samom početku 2015. godine HBO nas je odlučio počastiti s nekoliko novih serija i novim sezonama odličnih serijala koji su stekli brojne poklonike.

Tako nas uz premijerne sezone serija Idemo dalje i Moderna obitelj očekuju nove dogodovštine junaka serija Traženje, Djevojke i Pad, ali i potpuno nove serije Čopor i Zajedništvo.

 

Traženje

HBO

Druga sezona originalne HBO-ove serije o trojici prijatelja u tridesetima koji žive u San Franciscu i istražuju uzbudljive te katkad neodoljive mogućnosti dostupne novoj generaciji gay muškaraca.

Djevojke

HBO

Lena Dunham vraća se u četvrtoj sezoni “Emmyjem” i “Zlatnim globusom” nagrađene humoristične serije koja prati nezgode grupe prijateljica u srednjim dvadesetim u New Yorku. Ove sezone djevojke se polako približavaju zrelosti dok preuzimaju nove osobnosti u novim svjetovima.

Čopor

HBO„Čopor“ je priča o graničarima u gorju Bieszczady, ali i o mjestu koje određuje posebne stavove i ponašanja. Priča počinje s bombaškim napadom u kojem poginu časnici iz jedinice granične straže.

Zajedništvo

HBO

Nova HBO-ova humoristična serija prati dva para koji žive pod istim krovom u predgrađu Los Angelesa. Brett i Michelle nastoje raspiriti strast u svojoj vezi koja se ugasila pod stresom braka i djece.

Tu je još i premijera druge sezone serije 'Pad' koja počinje 17. siječnja na Cinemaxu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...