Navigation Content

GLEDAJTE NA PICKBOXU

Kuća od karata - pogledajte svih 26 epizoda odjednom

Računajte da se nećete moći odlijepiti s kauča i prestati gledati epizodu za epizodom, jer sve su na Pickboxu!

Foto: Netflix/ Kuća od karata serija je kojom dominira oholost upakirana u ljubaznu formalnost opasno ambicioznog političara Franka Underwooda.

U makijavelističkoj priči o osvajanju položaja, odmjeravanju snaga i moći dvostruki oskarovac Kevin Spacey je Frank Underwood, a Robin Wright njegova supruga Claire, bračni par premazan svim mastima, a sve odluke i postupke opravdavaju djelovanjem za opće dobro. Kevin Spacey i Robin Wright genijalni su u svojim ulogama i ne možemo ih prestati gledati, koliko god da nam je muka od stavova njihovih likova.

Frank Underwood Kevina Spaceyja naprosto je magnetičan. U nekoliko se trenutaka u seriji čini da je stjeran u kut i više nema poteza, da bismo već u idućoj sceni spoznali kako je zapravo bio 10 koraka ispred svih protivnika koje nemilosrdno eliminira na putu prema apsolutnoj moći. Put Franka Underwooda počinjemo pratiti kad je na položaju nadzornika većine u Zastupničkom domu SAD-a. Iako je to jedan od najvažnijih položaja u političkom životu SAD-a, njegove su ambicije puno, puno veće.

Robin Wright, kao proračunana supruga Claire, za još više moći i ugleda bezrezervno će koristiti svoju humanitarnu udrugu, na čijem je čelu, uništiti ljubavnika kako bi zaštitila suprugovu karijeru i sprijateljiti se s prvom damom kako bi utjecala na odluke američkog predsjednika.

Budući da je Kuća od karata adaptacija BBC-jeve serije iz devedesetih koja prati politički put Francisa Ewana Urquharta, logično se otvara pitanje: jesu li svi političari poput našeg junaka Franka Underwooda ili njegova britanskog kolege? A što je s našim političarima?


Uloge:

Kevin Spacey (Francis Underwood)
Robin Wright (Claire Underwood)
Michael Kelly (Doug Stamper)
Michael Gill (President Garrett Walker)
Nathan Darrow (Edward Meechum)
Sakina Jaffrey (Linda Vasquez)
Kristen Connolly (Christina Gallagher)
Mahershala Ali (Remy Danton)
Rachel Brosnahan (Rachel Posner)
Sebastian Arcelus (Lucas Goodwin
Elizabeth Norment (Nancy Kaufberger)
Kate Mara (Zoe Barnes)
Gerald McRaney (Raymond Tusk)
Constance Zimmer (Janine Skorsky)
Corey Stoll (Peter Russo)
Molly Parker (Jackie Sharp)

Pickbox paket sadrži više od 70 serija i 300 filmova. Uživajte u njima kada želite i koliko god želite, sve lokalizirano i bez reklama!

Pickbox putem MAXtv sučelja aktivirajte na sljedeći način:
na svom MAXtv daljinskom pritisnite tipku Menu. Nako što vam se otvori izbornik odaberite kategoriju Videoteka nakon toga u kategoriji Paketi i kolekcije odaberite Pickbox i izaberite željeni Pickbox paket u trajanju od 1mjesec ili 12 mjeseci.

Nakon kupovine Pickbox će vam biti dostupan na način da uđete u glavni izbornik ili Menu, odaberete kategoriju Videoteka te uđete u pregled Po kategorijama i odaberite Pickbox za neograničeno uživanje u Pickboxovoj ponudi TV serija, a sve po cijeni mjesečne pretplate.


Aktivirajte uslugu pickbox na stranicama hrvatskog telekoma


<object width="600" height="360"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23250"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23250" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="360"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...