Navigation Content

ISPROBAJTE U MAXtv VIDEOTECI

S Pickboxom do omiljene serije u nekoliko sekundi

Svi gledatelji koji godinama gunđaju zbog lošega TV programa mogu se osloniti na superiornu alternativu: paket Pickbox nudi neograničeno gledanje više tisuća sati TV serija, filmskih klasika i Disneyjeva sadržaja

Foto: Pickbox/

Serije i filmove gledajte kada želite, koliko god želite, bez reklama!

 

U Pickbox paketu uvijek se nalazi prevedeni sadržaj dostupan u svakom trenutku i može se gledati neograničen broj puta. Pickbox paket je na raspolaganju korisnicima MAXtv-a za samo 49 kuna mjesečno, odnosno 39 kuna za one koji ga odaberu na 12 mjeseci.

 

 

ŠTO SE SVE MOŽE GLEDATI

Među više tisuća sati sadržaja na Pickboxu su serije kao što su Moć, Dolina sreće, Sretni svršetci, Skandal, Opaki grad, Čarobni grad, Pomalo crno, Bijesni psi, Preljub, Doba vodenjaka, Milijarde, Castle, Američka gotika te kompletne sezone legendarnih Mućki.

 

Osobito atraktivan element ponude Pickboxa su ekskluzivne Hotbox premijere, rubrika koja sadrži nove serije već 24 sata nakon njihove američke premijere. Trenutno su to serije Bull i Škorpion (Scorpion) čije nove epizode stižu u tjednom ritmu.

 

Većina TV serija na Pickboxu dostupna je u kompletnim sezonama što omogućuje uživanje u maratonskom gledanju serija. 

 

Za najmlađe obožavatelje Disneyjevih crtića tu su animirani filmovi Oblačno s ćuftama, Kuća monstrum, Merida hrabra, Kralj lavova, Aladin, Bambi, Vrlo zapetljana priča, Ljepotica i zvijer, Tarzan, Grom, Mala sirena, Krš i lom i još puno crtića za zabavnu jesen.


Sadržaji se stalno osvježavaju tako da u Pickbox paketu uvijek ima novosti. I sve to po cijeni mjesečne pretplate od 49 kuna.Pickbox putem MAXtv sučelja aktivirajte na sljedeći način:


Pickbox možete aktivirati u MAXtv videoteci putem MAXtv sučelja ili pritiskom na crveni gumb na daljinskom upravljaču na Pickbox promo kanalu na 10. poziciji. 

Nakon kupovine Pickbox će vam biti dostupan na način da uđete u glavni izbornik ili Menu, odaberete kategoriju Videoteka te uđete u pregled Po kategorijama i odaberite Pickbox. 
AKTIVIRAJTE USLUGU PICKBOX NA STRANICAMA HRVATSKOG TELEKOMA<iframe width="600" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ODKT6DCXNF4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...