Navigation Content

ROĐENDAN POLJOPRIVREDNE TV

Poljoprivredna TV u samom vrhu gledanosti domaćih specijaliziranih programa

Krenula je 1. prosinca 2012. godine kao mala televizija iz Požege, no danas njezin program želi gledati cijela regija

Foto: Poljoprivredna TV/ MAXtv prva je platforma koja je prepoznala važnost jedne ovakve televizije, a da je život poljoprivrednika bez Poljoprivredne TV postao nezamisliv, pokazuju i rezultati gledanosti koji su drugu godinu zaredom - nevjerojatni.

I ne samo rezultati gledanosti, već i zanimacija platformi s područja bivše države. Tako je Hrvatski Telekom propustio signal Poljoprivredne TV do Bosne i Hercegovine pa program prve hrvatske poljoprivredne televizije dobiva punu regionalnu dimenziju.

Specijalizirani hrvatski program za poljoprivredu i život na selu od 1. prosinca bit će dostupan na Home.TV platformi, digitalnoj televiziji HT Eroneta.

Poljoprivredna TV pokrenuta je prije dvije godine sa sloganom 'Otkrijte život na selu'. A otkrivale su život na selu sljedeće emisije: Zlatna dolina, Agro svijet, Poljoprivredni savjetnik, Izazovi poljoprivrede, Svijet poljoprivrede, Vino i vinogradarstvo, Agrar, Svi na selo, Poljoprivreda i ekologija, Život i zemlja, Naša sela...

Kroz svijet i Hrvatsku putovalo se Zelenom patrolom na djelu, Planetom Croatia, Neispričanom pričom i Putomaniom.

Poljoprivrednici su zabavljani tamburaškom i izvornom glazbom, a domaćice kulinarskim emisijama poput Anđeoske kuhinje, Majstora kuhinje, Zdravo vegetarijanskog i Tajne naše kuhinje.

Gledatelji su podsjećani na tradiciju, kulturu, uspjehe i običaje emisijama: Život piše priče, Essekeri, Dobre priče, Sjećanja...

O budućnosti Zemlje, auditorij je informiran Energijom na pametan način i Znanstvenim forumom.

Već u prvoj godini rada Poljoprivredna TV ostvarila je suradnju s američkom poljoprivrednom televizijom "Rural TV" i vijetnamskom 3NTV-VTC16 televizijom s programom za selo. Trenutno emitira sedam sati programa dnevno, no od sljedeće godine plan je povećati opseg na 15 sati dnevno.

Goran Milić i Al Jazeera nedavno su snimili prilog o sada prvoj regionalnoj poljoprivrednoj televiziji, što dodatno potvrđuje programsku posebnost kanala.

'Poljoprivredna TV dokazuje da veličina nije bitna za uspjeh. Mala je, ali ima ideja i entuzijazma, a dvije godine raditi s entuzijazmom je pravi uspjeh na televiziji', rekao je Goran Milić prilikom snimanja emisije Alkemija Balkana.

Sretan drugi rođendan želimo našoj televiziji s programom za poljoprivredu i život na selu koja je promijenila živote poljoprivrednika.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...