Navigation Content

nagradna igra

Gledajte najbolje serije na HTC One (M8) Precious Gold uređaju uz HBO GO!

Sudionici natječaja se prijavljuju putem forme za prijavu u članku te šalju odgovor na zadatak: Opišite književni ili filmski lik koji je najviše utjecao na vas. Najoriginalnija i najkreativnija prijava po mišljenju članova žirija osvaja nagradu. O pobjednicima odlučuje tročlani žiri u sastavu: Martina Riplin, Vanja Vaniček i Kristina Koprivnjak.

Foto: / 2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši putem forme za prijavu u članku. Čitatelji mogu sudjelovati s neograničenim brojem prijava, a jedna prijava smije sadržavati najviše 1000 znakova (zajedno s razmacima).

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 1. prosinca do 18. prosinca 2014. do 23:59 sati. U tom periodu će se moći vršiti prijave.
Ime dobitnika objavit ćemo u petak 19. prosinca 2014.

4) Nagrada

Nagrada uključuje HTC One (M8) Precious Gold uređaj.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

maxtv.tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (HT-a i partnera) i davatelja nagrade niti članovi njihovih obitelji.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na maxtv.tportal.hr

Sudjelovanjem u natječaju sudionik potvrđuje suglasnost o pohrani korisničkih podataka te o ustupanju istih partneru nagradnog natječaja. Korisnički podaci bit će pohranjeni na Typeform serveru pod garancijom ne upotrebe i zloupotrebe istih. Hrvatski telekom ne preuzima odgovornost za korisničke podatke koji su pohranjeni na serveru Typeform.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.
6) Preuzimanje nagrade

Priređivač će po odabiru pobjednika, telefonski nazvati sudionika natječaja u svrhu daljnje provedbe natječaja, a osobito preuzimanja i realizacije nagrade (kontaktiranje o dobivenoj nagradi telefonom, e-mailom ili pisano na danu adresu, dodjeljivanje nagrade).

Sudionik natječaja, pristankom na preuzimanje nagrade ujedno daje i privolu za to da Priređivač može objaviti njegovo ime i prezime kao dobitnika na internetskoj stranici uključivo audio i/ili videozapis (npr. fotografija dobitnika nagrade) na internetskim stranicama www.tportal.hr i www.hrvatskitelekom.hr te na facebook profilima HT-a (http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom, https://www.facebook.com/mojMAXtv te da njegove podatke može upotrijebiti u promidžbene svrhe u vezi s Igrom, ako je to potrebno, bez obveze davanja bilo kakve naknade za to.

Nagrada se preuzima u prostorijama Hrvatskog Telekoma d.d, R.F. Mihanovića 9, Zagreb
Dobitnici nagrada obvezni su preuzeti nagradu u roku od 8 (osam ) dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako u navedenome roku ne preuzmu nagradu, Priređivač će ponovnom obaviješću odrediti naknadni rok od 8 (osam) dana za podizanje nagrada.

Po isteku naknadnog roka iz prethodnog stavka ovog članka, dobitnik gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade.

Preuzimanjem nagrade, odnosno istekom roka za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...