Navigation Content

3. 11. NA DISCOVERY CHANNELU

Nik Wallenda će zavezanih očiju hodati između nebodera u Chicagu

SKYSCRAPER LIVE (NEBODERI UŽIVO) S NIKOM WALLENDOM emitirat će se uživo u preko 220 zemlje svijeta na Discovery Channelu, po na¬šem vremenu u ponedjeljak 3.11. u 1 sata ujutro

Foto: discovery channel/ Nik Wallenda je službeno najavio da će na dijelu hoda po žici između nebodera u Chicagu nositi povez preko očiju. Domaćini prijenosa bit će Willie Geist i Natalie Morales s NBC Newsa te Jim Cantore s The Weather Channela.

"Uvijek pomičem svoje fizičke i emocionalne granice. Nadam se da ću inspirirati ljude diljem svijeta pokazujući kako nemoguće nije toliko nemoguće kad ste odlučili nešto postići" izjavio je Nik Wallenda. "Ovo je bio moj san i vježbao sam dugo vremena."

Na prvom dijelu hoda po žici među neboderima Wallenda će prehodati otprilike dva bloka ulica, uz uspon po kutom od 15°, od zapadnog Marina City tornja do zgrade Lea Burnetta koja se uzdiže 50 katova iznad rijeke Chicago. Ovo će biti ne samo najviši hod između nebodera u povijesti leteće obitelji Wallenda, već i prvi put da se nešto pokušalo izvesti pod takvim kutom.

Nick će se zatim vratiti na zapadni Marina City toranj, staviti povez na oči i krenuti na drugi dio svojeg pothvata, kako bi preko žice prešao do istočnog Marina City tornja. Deseci kamera bit će postavljeni po gradu i u helikopterima kako bi uhvatili svaki korak Nika Wallende, u visinskoj šetnji među neboderima vjetro-vitog Chicaga.

“U oba dijela hoda po žici bit ću izložen izazovima kakve do sada nisam doživio. Osim fizičke snage trebat će mi savršena koncentracija kako bih uspio završiti ovaj pothvat. Nevjerojatno sam uzbuđen pokazati svijetu što je sve moguće učiniti kad se uistinu odluči, kada se slijede svoji snovi i nikada ne odustaje”, rekao je Wallenda.

Osim toga, gledatelji će online moći dobiti pogled iz prvog reda na SkyscraperLive.com. Stranica, dostupna u 60 zemalja i na 14 jezika, će gledatelje iz cijelog svijeta doslovno dovesti u Chicago. Obožavatelji se mogu pridru¬žiti Niku na treningu kroz video klipove “Put do nebodera” te sami probati izvesti virtualnu 3D štenju. Uz dodatne kamere koje će pratiti hod po žici domaćin

Chris Jacobs i SkyscraperLive.com odvest će online gledatelje i u backstage gdje će se Wallenda pripremati za svoj najuzbudljivijvi hod po žici do sada.

<iframe width="600" height="315" src="//www.youtube.com/embed/FEQ_YysBaos" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...