Navigation Content

ONE FC

Sljedećeg petka novo izdanje ONE FC-a uživo na Fight Channelu!

Putra Indoor dvorana u Kuala Lumpuru poprište je novog izdanja najjače azijske MMA promocije - ONE FC-a. Kodno ime nove priredbe je "Roar of the Tigers", a publika će vidjeti devet zanimljivih dvoboja. Izravni prijenos možete pogledati na Fight Channelu i FC World TV-u u petak, 17. listopada s početkom u 13 sati

Foto: fightsite/ Iako se ne radi o nama previše znanim borcima, dosadašnja izdanja ONE FC-a naučila su nas da ćemo i ovaj put svjedočiti odličnim mečevima i atraktivnim završecima. U glavnoj borbi večeri vidjet ćemo dvoboj dvojice top boraca u pero kategoriji Marada Gafurova i Roba Lisite. Rusu će ovo biti debi u ONE FC-u nakon što je skupio 9 profesionalnih pobjeda bez poraza od starta karijere. Posljednjih je nekoliko dvoboja odradio u M-1 Global promociji gdje je svladao prilično kvalitetna imena poput Vugara Bakhshieva, Yurija Ivleva i Leeja Morisona.

Ako govorimo o iskustvu u ONE FC-u, onda je Lisita tu definitivno u prednosti. Za sada je već dva puta nastupio u azijskoj promociji uz polovičan uspjeh. Najprije je svladao Japanca Kawanagu, a ovog ljeta je na 18. priredbi izgubio od Erica Kellyja. Ukupan profesionalni score mu se zaustavio na 14 pobjeda i 6 poraza. Bit će zanimljivo vidjeti koliko ovaj Australac može napraviti protiv vrlo potentnog Rusa.

"Co-main" event će nam ponuditi dvoboj Petera Davisa i Vaughna Donayrea. Davis je domaći Malezijac koji bi iza sebe trebao imati potporu gledateljstva, a prethodni nastupi za ovu promociju bi mu trebali donijeti dovoljno samopouzdanja. Malezijac je, naime, već veteran ONE FC-a sa šest nastupa iza sebe i odličnih pet pobjeda. Jedini poraz je ubilježio protiv Eddija Nga 2013. godine, no nakon toga se vratio pobjedničkim navikama svladavši Mazlouma i Umara.

"The Spawn" Donarye u dvoboj ulazi s dva poraza u nizu od čega je posljednji stigao upravo u ONE FC-u. Nije teško zaključiti da bi Davis trebao biti favorit u ovom dvoboju i da lokalna publika očekuje novu pobjedu na njegovom odličnom borilačkom kontu.

U glavnom ćemo dijelu priredbe vidjeti još tri dvoboja, od čega je jedan u ženskoj konkurenciji. Ann Osman i Aya Saeid Saber će odmjeriti snage u slamka kategoriji te ujedno i otvoriti "main card". Druga dva meča koja će popuniti glavni program su Ev Ting i Edward Kelly, odnosno Bashir Ahmad i Tanaphong Khunhankaew.

Izravni prijenos iz Kuala Lumpura starta već u 13 sati, stoga nemojte propustiti rijetku priliku za ovako kvalitetnu priredbu u "dnevnom terminu". Petak, 17. listopada uživo na Fight Channelu!

ONE FC: Roar of a Tiger

Marat Gafurov vs. Rob Lisita
Peter Davis vs. Vaughn Donayre
EV Ting vs. Edward Kelly
Stehpen Langdown vs. Raymond Tan
Peter Davis vs. Vaughn Donayre
Ann Osman vs. Aya Saeid Saber

Uvodne borbe:

Anatpong Bunrad vs. Marc Marcellinus
Tanaphong Khunhankaew vs. Bashir Ahmad
Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke vs. Saiful Merican
Mohammad Sotounzadeh vs. Hesham Hiba

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...