Navigation Content

NOVE MOGUĆNOSTI

MAXtv To Go od sada i kao aplikacija za mobitele

Navijači koji će utakmice Hrvatske i ostalih reprezentacija na Svjetskome nogometnom prvenstvu pratiti putem MAXtv To Go platforme imaju razloga za zadovoljstvo. Kreirana je nova aplikacija za iPad i iPhone (iOS 6.0 i više) te Android smartfone i tablete (Android OS)

Foto: MAXtv/

Korisnici na taj način dobivaju bolju kvalitetu slike, jednostavnije korištenje i veću stabilnost same usluge. Također, nova platforma ima i podršku za MAXtv videoteku. Za gledanje uživo TV programa više nije potrebno TV programu prilaziti putem browsera, nego se sada jednostavno instalira nova MAXtv To Go aplikacija.

MAXtv To Go usluga može se koristiti kroz dva programska paketa – MAXtv To Go koji sadrži 23 kanala za 25 kuna/mjesečno i MAXtv To Go SportPlus koji sadrži 27 kanala za 75 kuna/ mjesečno, a uključuje vrhunske sportske sadržaje kao i MAX GP program za praćenje utrka Formule 1.

Kako bi preuzeli aplikacije posjetite ovaj link, a više o MAXtv To Go usluzi saznajte ovdje.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...