Navigation Content

HBO GO – BILO KAD. BILO GDJE.

Premijera HBO-ovog serijala 'Preostali' je 30. lipnja

Prvi nastavak serije „Preostali“ biti će premijerno prikazan u ponedjeljak, 30. lipnja u 21.05h, samo dan nakon američke premijere, ekskluzivno na HBO-u. Svi koji od 30. lipnja do 29. srpnja posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno pogledati prvi nastavak ove serije i upoznati se sa HBO GO uslugom http://bit.ly/1i15v8P

Foto: HBO/ Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije „Preostali“ koja će premijerno biti prikazana 30. lipnja u 21.05h ekskluzivno na HBO-u. Novi nastavci slijede ponedjeljkom u 21h.

Dramska serija „Preostali“ Damona Lindelofa (dobitnika „Emmyja“ za seriju „Izgubljeni“ te scenarista hitova „Zvjezdane staze: U tami“, „Svjetski rat Z“ i „Prometheus“...) i poznatog pisca Toma Perrote (nominiranog za „Oskara“ za „Little Children“), utemeljena je na istoimenom Perotovom romanu.  U režiji slavnog Petera Berga, serijal nas na originalan način uvodi u priču o tajanstvenim nestancima širom svijeta, a posebno prate grupu stanovnika njujorškog predgrađa Mapleton koja mora nastaviti sa svojim životom, nakon gubitka svojih bližnjih.

Kada dva posto cijeloga čovječanstva iznenada neobjašnjivo nestane, svijet pokušava shvatiti što treba poduzeti u vezi s tim. Tri godine poslije, nova HBO-ova dramska serija „Preostali“ priča je o ljudima koji nisu prošli odabir. Prema istoimenom bestseleru Toma Perotte, on i Damon Lindelof osmislili su originalan pogled na Uznesenje… Jer nije posve jasno je li se ono dogodilo. Radnje smještene u malo njujorško predgrađe, serija prati Kevina Garveyja (Justin Theroux), oca dvoje djece i načelnika policije koji nastoji i dalje živjeti normalnim životom iako taj pojam više ne postoji.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/f58wwYuxg00" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

U ovoj napetoj priči, uz Justina Therouxa glume i Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Charlie Carver, Max Carver, Carrie Coon, Ann Dowd, Michael Gaston, Emily Meade, Annie Q, Margaret Qualley, Amanda Warren and Chris Zylka...

Prva epizoda ove intrigantne dramske serije će u periodu od 30. lipnja do 29. srpnja biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u hit-seriji „Preostali“.

Epizodni sinopsisi:

Epizoda 1:
Vrijeme emitiranja: 30. lipnja u 21.05h na HBO-u, od 30. lipnja na HBO GO-u i HBO OD-u


Tri godine nakon što su milijuni ljudi, otprilike dva posto svjetske populacije, nestali bez traga, stanovnici Mapletona u državi New York odvaguju pozitivne i negativne strane Dana junaka, dana kada se odaje priznanje mjesnim Otišlima. Nastojeći zadržati osjećaj normalnosti u svojoj napetoj zajednici, šef policije Kevin Garvey suočava se s dodatnim izazovima kod kuće s kćeri Jill, koja je izgubljena u oblaku apatije s prijateljicom Aimee, te sinom Tomom kojega je privukao kult predvođen karizmatičnim „Svetim“ Wayneom. Zabrinjava i nijema, u bijelo odjevena skupina lančanih pušača zvanih Preostali grešnici, koji se udružuju u parove te vrebaju ljude i mjesta po gradu. Kako napetost u Mapletonu raste, susreću se životni putovi Laurie, članice Preostalih grešnika, i Meg, nedavno zaručene mlade žene.

Scenarij: Damon Lindelof i Tom Perrotta; Režija: Peter Berg

Epizoda 2:
Vrijeme emitiranja: 7. srpnja u 21h na HBO-u - od 7. srpnja na HBO GO-u i HBO OD-u


Nakon niza uznemirujućih susreta, Kevin posjećuje terapeuta. Tom se nađe u opasnoj situaciji s Wayneovom miljenicom Christine. Frustrirana Meg mora se osloboditi nekih dijelova svoje prošlosti. Jill i Aimee prate Noru Durst koja je postala lokalna zvijezda kada joj je cijela obitelj nestala u Odlasku.

Scenarij: Damon Lindelof i Kath Lingenfelter; Režija: Peter Berg

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...