Navigation Content

14. LIPNJA OD 15.30 SATI

ONE FC Era of Champions uživo na Fight Channelu

Jakarta će 14. lipnja biti domaćin novog One Fighting Championshipa pod nazivom Era of Champions, a moći ćete ga uživo pratiti u programu Fight Channela

Foto: Fight Site/ One FC po treći put stiže u Jakartu i u glavnom dijelu programa donosi sedam borbi. Naslovne su uloge ovog puta namijenjene Adrianu Moraesu i Kosuke Suzukiju, borcima u muha kategoriji. Brazilac je u ovom trenutku na omjeru od 10 pobjeda i samo jednog poraza. Taj jedini poraz doživio je u svom prvom nastupu za ovu azijsku promociju kad je od njega podijeljenom odlukom sudaca bio bolji Yusup Saadulaev. Vratio se pobjedom protiv veterana iz Japana Urushitanija, a sad će mu protivnik biti novi borac iz Japana. Kosuke "Rambo" Suzuki u svojoj je karijeri ostvario 10 pobjeda uz 3 poraza i dva meča koja su završila bez pobjednika, a ovo će mu biti debi na ONE FC-u.

Sami Amin iz Egipta i Fransino Tirta iz Indonezije borit će se u bantam kategoriji. Amin (4-1) je u MMA svijet ušao prije nešto više od dvije godine i za protivnika će imati domaćeg predstavnika koji u 16 mečeva nije doživio poraz. Ostvario je 15 pobjede i jedna je njegova borba završila bez pobjednika.

Ruel Catalan (2-4) će nakon pobjede protiv Khim Dima novi uspjeh tražiti u meču s nadolazećim borcem iz Malezije Giannijem Subbom (3-1). Obojica su dosad u svojim mečevima ponudila mnoštvo akcije i niti jedna njihova borba, pobjeđivali ili gubili, nije otišla do odluke sudaca.

Joseph Oman, poznat i pod imenom Jomanz Omanz, boksač je s Filipina kojem će ovo biti prvi MMA nastup, a na suprotnoj će mu strani biti također MMA debitant, ali svjetski Muay Thai prvak Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke.

One FC donosi i mečeve u kojima će se boriti Kentaro Watanabe i Geje Eustaquio, Mahmoud Salama i Aung La N Sang te Ev Ting i Yohan Mulia Legowo.

ONE Fighting Championship gledajte u subotu 14. lipnja od 14:30 sati samo na Fight Channelu.


ONE FC : Era Of Champions


Adriano Moraes vs. Kosuke Suzuki
Sami Amin vs. Fransino Tirta
Geje Eustaquio vs. Kentaro Watanabe
Mahmoud Salama vs. Aung La N Sang
Yohan Mulia Legowo vs. Ev Ting
Jomanz Omanz vs. Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke
Ruel Catalan vs. Gianni Subba

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...