Navigation Content

U 56. GODINI

Iznenada preminuo slavni britanski komičar Rik Mayall

Britanski komičar i glumac Rik Mayall preminuo je u 56. godini života, a tužnu vijest potvrdio je glumčev menadžer

Foto: Stuart C. Wilson/ Slavni britanski komičar i glumac Rik Mayall, najpoznatiji po ulozi u kultnoj seriji 'Državnik novog kova' te seriji 'Šljam' umro je u ponedjeljak, objavio je njegov menadžer, a prenosi BBC.

Sam uzrok smrti još uvijek nije poznat, što je potvrdila njegova agentica Kate Benson. Rik Mayall karijeru je započeo osamdesetih godina ulogom Ricka, antipatičnog pisaca poezije u seriji 'The Young Ones' gdje je glumio zajedno s prijateljem Adrianom Edmonsonom.

Duo je kasnije glumio i u seriji 'Šljam' koja se svojevremeno prikazivala i kod nas. Rik je postao najpoznatiji komičar toga vremena, a najveći uspjeh ostvario je ulogom Alana B'Starda u 'Državniku novog kova'. Prema izboru 'Komičari biraju komičare' kolege su ga svojevremeno svrstali u laskavih 50 najboljih komičara svih vremena.

Prije 15-ak godina slavni komičar je doživio i tešku prometnu nesreću, uslijed koje je jedno vrijeme bio u komi, ali se bio uspješno oporavio.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...