Navigation Content

DRUGA SEZONA

McConaughey ipak u 'Pravom detektivu'?

Matthew McConaughey dobio je bezbroj pohvala za svoj nastup u seriji 'Pravi detektiv'

Foto: HBO/

Iako je u ranijim intervjuima odbacio mogućnost da će se pojaviti i u drugoj sezoni ove hvaljene serije, čini se da se slavni glumac predomislio.

'Zbilja mi se jako svidjelo snimati 'Pravog detektiva'. Cijelo to iskustvo bilo je sjajno, tako da sam otvoren i za nastavak suradnje', rekao je Matthew McConaughey za Deadline.

Već se spekuliralo da bi se u drugoj sezoni ove HBO-ove serije trebala pojaviti nova glumačka ekipa, no vjerujemo da bi se fanovima itekako svidjelo da opet ugledamo Matthewa kao osebujnog detektiva Rusta Cohlea.

Ranije ove godine Nic Pizzolato, autor serije 'Pravi detektiv', otkrio je neke detalje o novoj sezoni.

'Momentalno radimo na tri ideje. Radnja se odvija u Kaliforniji. Ne u Los Angelesu, nego u nekom od manje poznatih mjesta u Kaliforniji, a pokušat ćemo uhvatiti određenu psihosferu, ambijent mjesta, baš kao što smo to učinili i u prvoj sezoni. Likovi su novi, ali ja sam jako zaljubljen u sve njih', izjavio je tada Pizzolatto. O glumačkoj ekipi još manje se zna, osim da je Jessica Chastain ('Zero Dark Thirty') zasad ispala iz igre.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...