Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Ovog vikenda predviđamo veliku ljubav kiše i TV programa!

Kišni vikend pred nama zove na uživanje u dobrom TV programu. Prolistali smo kanale i probrali nekoliko zanimljivosti - provjerite o kojim se filmovima i serijama radi

Foto: YouTube Screenshot/ PETAK, 16. SVIBANJ 2014.

Brüno - 21:00•CineStarTV
Sacha Baron Cohen je Brüno - austrijski gay voditelj koji putuje svijetom i izvodi süper provokacije zbog kojih mu umalo strada frizura.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/mxQC-nE8cNM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Rastava na francuski način -21:13•HRT1
Francuski protiv američkih društvenih običaja i ponašanja u priči o Amerikanki koja posjećuje svoju sestru udanu za Francuza. U glavnim je ulogama fantastična ekipa: Kate Hudson, Naomi Watts, Glenn Close, Matthew Modine i Stockard Channing.

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/N_s6lS1azJs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Silicijska dolina - 20:05•HBO
Mike Judge donosi svoj bespoštedni humor u HBO-ovoj seriji dijelom inspiriranoj njegovim osobnim iskustvom inženjera u Silicijskoj dolini kasnih osamdesetih godina prošloga stoljeća.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/69V__a49xtw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


SUBOTA, 17. SVIBANJ 2014.

Terminator: Spasenje - 20:50•NOVATV
John Connor je čovjek kojemu je suđeno predvoditi ljudski pokret otpora protiv Skyneta i armije Terminatora. No, dolaskom Marcusa Wrighta sve će se promijeniti. Fantastična glumačka ekipa: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin i Helena Bonham Carter odlično pristaje u ovu napetu akciju.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/6GmLfivKQL8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Kraljevstvo nebesko - 20:10•HRT2
Nagrađivani epski povijesni spektakl scenarista Williama Monahana, još je jedno ostvarenje glasovitog Ridleya Scotta (Alien, Blade Runner, Legenda, Hannibal). Nakon tragičnoga gubitka obitelji, mladi kovač Orlando Bloom putuje u Jeruzalem gdje preuzima ulogu branitelja grada i njegovih ljudi tijekom vjerskih ratova.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/-oO6pCRe3pM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Prorok - 23:10•HRT1
Izvrstan je zatvorski film poznatoga francuskog redatelja Jacquesa Audiarda ('Otkucaj kojeg je moje srce preskočilo'), dojmljivo djelo sumorne atmosfere, čestih gotovo dokumentarističkih prizora u kojima pripovijeda razvojni put mladoga prijestupnika u proračunatog i iskusnog mafijaša.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/l69ARbQt-Ko" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA, 18. SVIBANJ 2014.

Elysium - 20:05•HBO
Godine 2154. postoje dvije klase ljudi: bogati koji žive na svemirskoj postaji Elysium i ostali stanovnici prenapučene, uništene Zemlje. Matt Damon jedini je čovjek koji ima šansu unijeti ravnopravnost u ove svjetove.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/oIBtePb-dGY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ljubav u velikom gradu -19:01•CineStarTV
Sofisticirana romantična komedija jednog od redatelja 'Kalifornikacije' Barta Freundlicha, koji je angažirao Davida Duchovnyja i Julianne Moore te Billyja Crudrupa i Maggie Gyllenhaal kao njujorške parove koji se trude spasiti svoje brakove. Ova simpatična humorna drama će nas zabaviti i nasmijati, a možda ponešto i naučiti o međuljudskim odnosima i vječnom traženju sreće usred turbulentnih životnih zbivanja te balansiranja s obavezama i nedaćama s kojima se svi susrećemo – karijerom, obitelji, nevjerom.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rWxWB8jwaqk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Pedeset duša - 22:37•HRT2
Godine 2008. nagrađena na Međunarodnom filmskom festivalu u Vancouveru, te godinu kasnije ovjenčana nagradom za režiju ceha kanadskih redatelja, uzbudljiva i intrigantna biografska drama/triler o britanskom špijunu u redovima IRA-e u glavnim ulogama ima Bena Kingsleya i Jima Sturgessa.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/iA6_B3dJssE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...