Navigation Content

HIT FILM

Filmski ponedjeljci u travnju na kanalu TV 1000

Svakog ponedjeljka u travnju u terminu od 20.00 sati gledajte po jedan filmski hit

Foto: Promo fotografije HRT/ Plava država, ponedjeljak, 7. travnja, u 20.00
Zagriženi liberal John Logue (Breckin Meyer) zakleo se da će se preseliti u Kanadu ako John Kerry izgubi izbore 2004. godine te se odjednom nađe bez posla, bez djevojke… i bez države! U namjeri da ispuni obećanje koje je dao tijekom kampanje, Logue pronalazi suputnicu – seksi i zagonetnu ženu imena Chloe (Anna Paquin), te kreće na sjever. No Chloe nije onakva kakvom se čini pa se njihovo putovanje tijekom ove pronicave romantične komedije zakomplicira mnogo više nego što je bilo tko od njih mogao zamisliti.
U glavnim ulogama: Breckin Meyer, Anna Paquin, Joyce Krenz, Richard Blackburn, Tim Henry

Praznici s April, ponedjeljak, 14. travnja, u 20.00

April Burns, crna ovca u obitelji, nikad se nije slagala sa svojom majkom Joy. Joy je sad na umoru pa se April pokušava pomiriti s obitelji i poziva ih na proslavu Dana zahvalnosti u svoj stan u New Yorku gdje živi s dečkom Bobbyjem. Sama priprema možda i posljednje blagdanske obiteljske večere dovoljno je stresna, a April k tome nije vješta u kuhinji (a još joj i pećnica ne radi), pa u panici kreće u potragu po zgradi ne bi li pronašla nekoga tko će joj pomoći. Pritom moljaka eklektičnu grupu susjeda. Obitelj Burns za to vrijeme juri autocestom prema New Yorku i prisjeća se Aprilinih neuspjeha. Aprilin otac Jim čvrsto je odlučio uživati u danu, ali Joy mu uporno potkopava planove.
U glavnim ulogama: Katie Holmes, Derek Luke, Oliver Platt, John Gallagher Jr., Patricia Clarkson

Studengora, ponedjeljak, 21. travnja, u 20.00 h

Studengora je nezaboravna priča prema romanu Charlesa Fraziera u režiji Anthonyja Minghella s brojnim zvijezdama, a radnja je smještena na kraj Građanskog rata. Jude Law glumi Inmana, mladog vojnika koji se unatoč ozljedi pokušava vratiti u Studengoru u Sjevernoj Karolini, gdje ga čeka voljena Ada (Nicole Kidman). Ada se, dok je Inman odsutan, sprijateljuje s Ruby (Renée Zellweger), koja joj pomaže u održavanju farme pokojnoga oca. Inman za to vrijeme putuje i susreće razne zanimljive ljude. Izvornu glazbu za film skladao je Jack White iz grupe The White Stripes.
U glavnim ulogama: Jude Law, Nicole Kidman, Renee Zellweger, Natalie Portman, Philip Seymour Hoffman, Donald Sutherland

Elitna postrojba, ponedjeljak, 28. travnja, u 20.00
Kapetan Nascimento, vođa odreda specijalne policije, uskoro će postati otac i ozbiljno razmišlja o mirovini. U potrazi za čovjekom koji će ga naslijediti razmatra dva mlađa pripadnika policije, izvanrednog studenta prava Andréa Matiasa i ratobornog Netoa, ali ubrzo uviđa da su obojica naivna i da moraju još dosta sazreti da bi mogli zauzeti njegovo mjesto. Događaji koje obojica proživljavaju na opasnim brazilskim ulicama, osobito tijekom pokušaja čišćenja nekih četvrti prije Papina posjeta, počinju ih neizbježno oblikovati i definirati na nepredviđene načine.
U glavnim ulogama: Wagner Moura, André Ramiro, Caio Junqueira, Milhem Cortaz, Fernanda Machado

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...