Navigation Content

HBO GO – BILO KAD. BILO GDJE.

Uz novu sezonu 'Potpredsjednice' upoznajte HBO GO uslugu

Svi koji od 7. travnja do 6. svibnja posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno pogledati prvi nastavak ove serije i upoznati se sa HBO GO uslugom

Foto: HBO/ Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje treću sezonu humoristične serije iz originalne HBO produkcije 'Potpredsjednica', koja 7. travnja stiže ekskluzivno na HBO GO. Serija je od 7. travnja dostupna i putem usluge HBO On Demand.

HBO GO
HBO donosi novu sezonu zajedljivo duhovite humoristične serije koja na pronicljiv, satiričan način promatra zatvoreni politički svijet Washingtona. Julia Louis-Dreyfus igra ulogu potpredsjednice SAD-a za koju je nagrađena Emmyjem.

Dok prati vrtoglavu svakodnevicu potpredsjednice Seline Meyer (Julia Louis-Dreyfus), serija duhovito kritizira svakodnevnu uredsku politiku drugog najvažnijeg ureda u zemlji. Nakon otkrića na kraju druge sezone da se predsjednik neće kandidirati za nove izbore, treća sezona počinje tako što Selina, željna promaknuća, vrbuje stranačke aktiviste Iowe na potpisivanju svoje nove knjige „Neki novi počeci“. Uskoro se Selina i njezino osoblje vraćaju u Washington za Mikeovo vjenčanje i saznaju da je ministar obrane Maddox dao ostavku – što znači da će se Selina u predizbornoj kampanji možda nadmetati za glasove s Maddoxom i svojim najvećim protivnikom, ratnim veteranom Dannyjem Chungom.

Tijekom deset epizoda ove sezone Selina i njezino osoblje postavit će istraživački ured za kampanju u Washingtonu, putovati u Silicijsku dolinu (da namaknu novac) i u London (na sastanak s državnicima), dok će se Amy i Dan nadmetati za mjesto Selinina voditelja kampanje. Kao i uvijek, 'Potpredsjednica' nastavlja pokazivati da čak i najbanalnije odluke u Washingtonu mogu imati golem utjecaj te neočekivane i dalekosežne posljedice.

Prva epizoda treće sezone sitcoma 'Potpredsjednica' bit će dostupna besplatno, u periodu od 7. travnja do 6. svibnja svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovoj zajedljivo duhovitoj satiri.


HBO GO

Aktiviraj HBO GO uslugu 6 mjeseci bez dodatne naknade.
Kako se registrirati na HBO GO.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/gy6FpoWhEO0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HBO GO

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...