Navigation Content

MALO IH JE USPJELO

Što rade 'Prijatelji' 10 godina nakon zadnje klape?

Deset godina nakon zadnje klape 'Prijatelja' najzapaženiju karijeru ostvarila je Jennifer Aniston

Foto: Promo fotografije Friends/ 246 epizoda, odnosno punih deset sezona trajala je jedna od najpopularnijih serija svih vremena 'Prijatelji'. Ipak, većini glumaca ta je serija bila vrhunac karijere. Iznimka je Jennifer Aniston koja je jedina nakon serije snimila zapaženije uloge u filmovima.

I njezina kolegica Lisa Kudrow odigrala je zapažene uloge, ali se žali da je ljudi još prepoznaju samo kao Phoebe. David Schwimmer postao je kazališni i filmski redatelj s polovičnim uspjehom kod kritike i publike.

Matthew Perry nije ostvario bitniju ulogu nakon i uglavnom se bori s ovisnošću o kokainu i alkoholu.

Matt LeBlanc pokušao je, ali neuspješno staru slavu vratiti sitcomom 'Joey, no ugašen je nakon 46 epizoda. Courtney Cox novinske stupce puni isključivo pričama o tome kako je uništila lice botoksom i novim dečkima nakon razvoda.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...