Navigation Content

DISCOVERY CHANNEL OD 5. OŽUJKA

Klondike – zlatna groznica u režiji Ridleya Scotta

Klondike je prva igrana serija Discovery Channela, u izvršnoj produkciji Ridleya Scotta, koja prikazuje snažnu priču o posljednjoj velikoj zlatnoj groz­nici u američkoj povijesti.

Foto: Discovery Channel/ Zvjezdanu glumačku ekipu čine Richard Madden (Game of Thrones, A Promise), Abbie Cornish (RoboCop, Limitless), Tim Roth (Pulp Fiction, Reservoir Dogs) i Sam Shepard (August: Osage County, Out Of The Furnace), a serija je snimljena prema romanu Gold Diggers: Striking It Rich in the Klondike, Charlotte Grey. Na Discovery Channelu pratite je premijerno od 5. ožujka u 22 sata.

“Klondike predstavlja posljednju veliku zlatnu groznicu, onu koja je izazvala poplavu slabo opremljenih i neiskusnih tragača za zlatom u surovoj divljini Yukona. Osobne avanture epske su poput krajolika, a ambicije, pohlepa, seks i ubojstva, kao i ekstremni napori koji vode do bogatstva, bilježeni su u kronika­ma Jacka Londona osobno.” riječi su kojima Ridley Scott opisuje svoj projekt za Discovery.

“Discovery je već duže vrijeme tražio idealnu ideju za dramsku seriju. Knjiga Charlotte Gray pokazala se savršenom za igranu produkciju. Proteklih godina serijali o zlatu na Discovery Channelu postali su globalni televizijski hit, pa je prelazak na igranu formu upravo u tom segmentu logičan nastavak priče. Uz odličnu glumačku ekipu, Klondike pruža kombinaciju stvarnih činjenica i fikcije o ljudskoj ambiciji za boljim životom”, istaknula je Alexandra Tiganas, Discovery Networks direktorica za jugoistočnu Europu.

Klondike na ekrane donosi priču o životu u dolini kanadske rijeke Klondike i ob­ližnjeg gradića Dawson Cityja, mjesta koja su bila epicentar Zlatne groznice krajem 19. stoljeća. Gledatelji će, očima glavnog junaka Billa Haskella, upoznati tu bogatu, ali problematičnu sredinu kroz priče o pohlepnim poduzetnicima, za­vodljivim kurtizanama, očajnim kopačima i indijanskim plemenima, isprepletene poput zlatnih žila ispod zaleđenog terena. Klondike je spektakularna priča o am­bicijama, željama, pohlepi i iskupljenju.

Premijerom u SAD-u, u ponedjeljak 20. siječnja, Klondike je Discovery Channe­lu osigurao najgledaniji prime time termin ponedjeljkom u povijesti mreže, s 3,4 milijuna gledatelja.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...