Navigation Content

UPOZNAJTE RUSE UZ FOX LIFE

Pripremite se za ulazak u zapanjujući svijet nevjerojatnih bogatstava Rusa

Ove veljače FOX vas poziva da zavirite u izvanredni svijet prepun luksuza, raskoši, ekskluzivnih zbivanja i privatnih letova u seriji UPOZNAJTE RUSE. Ova serija u kojoj nema tajni daje vam ekskluzivni pristup prekrasnom svijetu izabranih, imućnih Rusa, Ukrajinaca i ostalih bogataša iz zemalja bivšeg SSSR-a koji žive u Londonu

Foto: Fox/ Proteklih se godina mnogo govorilo o Rusima koji žive u Londonu i stilu njihova života, ali tom svijetu dosad nije bila posvećena dokumentarna serija i to se promijenilo zahvaljujući seriji UPOZNAJTE RUSE.

Ruska revolucija odvija se na pragu Ujedinjenog Kraljevstva. Procjenjuje se da u Londonu trenutačno živi 300.000 Rusa, a dio njih izrazito je imućan. Ova serija gledateljima će omogućiti dosad neviđeni pogled u srce fascinantnog, glamuroznog, superbogatog svijeta za koji smo znali da postoji, ali nikad ga nismo imali prilike vidjeti. Od megabogataša do prekrasnih zaljubljenika u modu, od organizatora luksuznih zabava do najpopularnijih imanja i privatnih škola, UPOZNAJTE RUSE serija je koja će predstaviti rusku scenu u Londonu. Gledatelji će imati prilike vidjeti zapanjujuće protagoniste nevjerojatnih životnih priča, uključujući i megabogatog financijskog stručnjaka koji je postao kolekcionar umjetnina, rusku Victoriju Beckham i njezina supruga nogometaša te ruski supermodel.

Svaki nastavak ima drukčiju tematiku s naglaskom na razna područja njihovih fantastičnih života: modu, obitelj, sve što roditelji žele priuštiti svojoj djeci te njihove težnje u budućnosti. Rusi postaju dio britanskog društva, a serija UPOZNAJTE RUSE proučit će njihov prijelaz u englesko visoko društvo i istražit će njihove različite stavove prema bogatstvu i važnosti uspjeha.

To je ruska bajka s iznimkom. Serija UPOZNAJTE RUSE opisuje nevjerojatnu kulturološku eksploziju i fenomen, daje nam uvid u predivan svijet Rusa u Londonu.
Serija UPOZNAJTE RUSE Ricochetov je proizvod (tvrtka kompanije Shed Media). Laurence Turnbull i Joanna Ball izvršni su producenti, a program je režirala Emma Walsh s Lisom Cox na čelu produkcije. Seriju je otkupila Nicole Streak, ovlaštena urednica Factual Entertainmenta FIC Europe. UPOZNAJTE RUSE prva je FOX-ova isključivo europska serija britanskih producenata u povijesti ovoga kanala koji i dalje donosi domišljate zabavne sadržaje kojima dopire do široke publike.

Ove veljače na FOX Life ne propustite premijeru serije UPOZNAJTE RUSE.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...