Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Fantastične komedije i talentirani komičari obilježit će TV vikend

Vikend pred nama prebogat je raznovrsnim filmskim ostvarenjima, no nama su za oko zapinjale gotovo isključivo komedije koje smo, radi bolje dramaturgije, presjekli s nekoliko trilera

Foto: CineStarTV/

PETAK, 31.1.

Visoke pete - 20:00•Cinemax2
Victoria Abril u nagrađivanoj priči Pedra Almodóvara o misterioznom ubojstvu u čijem su središtu razmetljiva glumica i njezina kći.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/CytSgSTG3uc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Djevojke

Lena Dunham vraća se s trećom, nestrpljivo iščekivanom sezonom svoje Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađene humoristične serije o skupini djevojaka iz New Yorka te njihovim usponima i padovima dok žive punim plućima u svojim dvadesetima.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/wnU13ZHxjGk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Slatke, prljave stvari -TV1000, 22:00

Okwe (Chiwetel Ejiofor), dobronamjerni liječnik iz Nigerije, i Senay (Audrey Tautou), sobarica iz Turske, zajedno rade u hotelu u zapadnom Londonu. Hotel, poprište preprodaje droge i prostitucije, vodi Senor Sneaky (Sergi López). No kad Okwe u zahodu pronađe ljudsko srce, saznaje da se upravitelj bavi i mnogo gorim stvarima: preprodajom ljudskih organa... Odlična egzistencijalistička triler-drama Stephena Frearsa.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/t7pb2IClEys" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Telefonska govornica - HRT2, 20:00
Arogantni PR agent kojeg glumi Colin Farrell zarobljen je u govornici jer ga na nišanu drži nepoznati snajperist. Redatelj Joel Schumacher napravio je opako napeti triler.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/JDGY8GoEbQ0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


SUBOTA, 1.2.

Pijev život - HBO, 06:00
Filmski događaj o mladiću koji preživi havariju na moru i kreće na epsko putovanje puno pustolovina i otkrića. Kao brodolomac izgradi čudesan i neočekivan odnos s drugim preživjelim - strašnim bengalskim tigrom.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/mZEZ35Fhvuc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Profesionalci u akciji - 20:05•NOVATV
Komedija Kevina Smitha o veteranu njujorške policije (Bruce Willis) kojem je ukradena rijetka bejzbolska sličica. Budući da mu je to jedini način da plati kćerino vjenčanje koje se bliži, on zamoli svog partnera (Tracy Morgan) da s njim potraži lopova.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_cqt6VReygA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vrag nosi Pradu - HRT1, 20:12
Od glave do pete zavinuta u Pradu, Meryl Streep je glavna urednica iliti Vrag s kojim se mora nositi sirota asistentica Anne Hathaway.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/4MqiHurbexE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA 2.2.


Život i smrt Petera Sellersa - CineStarTV, 16:59
Biografski film o jednom od najslavnijih filmskih komičara svih vremena koji je cijelom svijetu, pa i u našoj zemlji najpoznatiji kao nespretni inspektor Clouseau (Geoffrey Rush) iz komičnog serijala ’Pink Panther’. Film na zoran način prikazuje glumčev život od njegovih prvih većih uspjeha i podjednako se usredotočava na glumčevu zvjezdanu karijeru i njegov, gotovo tragičan, privatni život.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/m9pBWtZHV1o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Čist račun - 20:05•HBO
Osramoćeni bivši voditelj marketinga planira se osvetiti bivšem šefu koji je zaradio milijune na kompaniji električnih automobila čiji je nekoć bio suvlasnik. Odlična komedija sa zvjezdanom postavom: Larry David, Bill Hader, Philip Baker Hall, Jon Hamm i Kate Hudson.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/vs8lY7jWdtk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sarah Silverman: Mi smo čudo - 21:05•HBOcomedy

Snimljen uživo pred intimnom publikom od 39 obožavatelja u glazbenom i komičarskom klubu 'Largo' u Los Angelesu, specijal 'Sarah Silverman: Mi smo čudo' donosi Silvermaničina razmišljanja o pornografiji na mobitelima, ludim religijama, posebnim dezodoransima, groznim cimerima, depilaciji obrva, svom 19-godišnjem psu, Obami i republikancima, rađanju djece, 'Pixarovim' filmovima, čudu postojanja i još mnogo toga.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZPrsa9MVuKs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...