Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Snježni vikend stvoren je za uživanciju pred TV-om

Napeti trileri, uzbudljive akcije, šarmantni crtići, drame i komedije - sve to i puno više u našoj ovotjednoj vikend TV preporuci

Foto: RTL televizija/

Petak, 24.1.

Kenjac - HRT1, 21:10
Drama o povratku otuđenog sina Bore u zavičaj nakon sedmogodišnjeg izbivanja i razrješenju sukoba koji je dugo opterećivao njegov odnos s ocem te posredno i ženom. Na Festivalu igranog filma u Puli 'Kenjac' je osvojio Zlatnu arenu za najbolji scenarij, za kameru (Mirko Pivčević), i za glazbu (Srđan Gulić Gul). U režiji Antonia Nuića s Natašom Janjić, Nebojšom Glogovcem i Tonkom Lonzom u glavnim ulogama.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/t0k3Mi2Bdmo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Elitna postrojba 2 - HRT1, 23:21
Izvrsna triler-drama suscenarista i redatelja Joséa Padilhe izuzetno je uspio nastavak njegova prvijenca 'Elitna postrojba'.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rfKRvqTvTuo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Tražen - RTL, 20:05
Prema stripu Marka Millera, redatelj Bekmambetov je snimio vrhunski adrenalinski triler, u kojem su osim gubitnika koji se pretvara u junaka s nadljudskim sposobnostima, Jamesa McAvoya, uloge podijeljene Angelini Jolie, Morganu Freemanu, kao šefu 'Bratstva', hip-hoperu Commonu, te kultnom britanskom glumcu Terenceu Stampu.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Z4pWuFv48Zk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SUBOTA, 25.1.


Ubij Irca - HRT1, 23:38
Intrigantna gangsterska drama prepuna zvučnih imena (Ray Stevenson, Vincent D'Onofrio, Val Kilmer i Christopher Walken) istinita je priča o lučkom radniku iz siromašne četvrti koji se s vremenom pretvorio u opasnog gangstera.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/x2zN53Vwnz0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Žene - CineStarTV, 21:46
Film Diane English ženski je pogled na odnose između muškaraca i žena, prijateljstvo među ženama, majčinstvo i karijeru... i sve to bez ijednog muškog lika. U glavnim su ulogama: Meg Ryan, Annette Benning, Eva Mendes, Jada Pinkett Smith, Debra Messing, Bette Midler i Candice Bergen.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/RlxwcwESDkQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Seanse - HBO, 20:05
Čovjek na respiratoru želi izgubiti nevinost te kontaktira s profesionalnim surogatom za seks uz pomoć svoga terapeuta i svećenika.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Fy2y7UIpgP4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Priča o mišu zvanom Despero - RTL, 20:00
U mračnom svijetu rođen je mali miš Despero. Iako malenog rasta, njegova hrabrost ne poznaje granice. Oduševljen pričama o viteštvu, Despero je oduvijek želio postati plemeniti ratnik. Prije nego što ostvari svoj san i sudbinu, mali miš mora proći kroz velika iskušenja. Odlazi iz kraljevstva i kreće u svijet ljudi. Upoznaje štakora Roscura koji mu se pridružuje na putovanju. Neustrašivi dvojac sretne princezu Reu kojoj treba pomoć i pustolovina započinje.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/g8CQsnH0tsI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA, 26.1.


Žene na rubu živčanog sloma - Cinemax, 07:45

Nakon što ju je ostavio ljubavnik, život pomalo neuravnotežene glumice i životi ljudi oko nje nađu se izvan kontrole u ovoj mahnitoj farsi priznatoga španjolskog redatelja Pedra Almodóvara.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/PypMOEKJuh8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Neka bolji pobijedi - HBO, 16:15

Chris Pine i Tom Hardy predstavljaju dvojicu najopakijih agenata CIA-e, koji su ujedno nerazdvojni partneri i najbolji prijatelji... Sve dok se ne zaljube u istu djevojku (Reese Witherspoon).

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/eZqHhN4hVmg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Gattaca - FOX, 21:55

Ethan Hawke upušta se u veliku opasnost kako bi ostvario svoj životni san i postao astronaut. Osim potresne priče o čovjeku koji dokazuje kako je volja jača od tjelesnog nesavršenstva, 'Gattaca' fascinira virtuoznim scenama gotovo neizdržive napetosti. Mnogi trenuci policijske istrage mogu parirati najboljim sekvencama iz Hithcockovih trilera.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZppWok6SX88" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Australija - HRT2, 20:05
Epska romantična pustolovina smještena u vrijeme eksplozivnog početka 2. svjetskog rata s Nicole Kidman i Hughom Jackmanom. Godine 2009. nominirana za Oscara u kategoriji najbolje kostimografije, raskošno producirana epska romantična pustolovna melodrama drugi je zajednički projekt oskarovke Nicole Kidman i glumca, producenta, scenarista i redatelja Baza Luhrmanna koji su prethodno surađivali na mjuzikl/melodrami 'Moulin Rouge'. Film je svojevrsno ljubavno pismo Australiji koje odlikuju intrigantan romantični podzaplet, efektan epski zamah, impresivna fotografija raskošnog kolorita, raspoloženi nastupi i međusobna "kemija" Kidman i Jackmana te zabavne posvete klasičnom Hollywoodu i filmovima 'Čarobnjak iz Oza' i 'Zameo ih vjetar'.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/mfI4hK9I2k0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...