Navigation Content

NOVI MODELI TV-A

Nicolas Winding Refn snima novu 'Barbarellu' za Amazon

Nicolas Winding Refn snimat će 'Barbarellu' kao seriju, ali ne za klasičnu televiziju

Foto: Promo fotografije Cinemax/ Nakon silnih godina najava i otkazivanja te vijesti o tome da će novu verziju 'Barbarelle' potpisati Robert Rodriguez, projekt je na kraju pao u ruke superzvijezdi danske kinematografije, Nicolasu Windingu Refnu ('Vožnja'), a Empire sada donosi vijest koja kaže da je projekt napokon našao kupca pilot-epizode – bit će to Amazon Studios.

Amazon je već neko vrijeme u svjetu produkcije sadržaja ('Alpha House', 'Betas'), gdje je završio slijedeći recept Netflixa i stvarajući platformu koja ozbiljno konkurira tradicionalnoj televiziji. 'Barbarella' će biti ponuđena gledateljima na glasovanje pa ako pilot prođe testiranje, čeka nas cijela serija.

Seksi Barbarella prvo je zaživjela u stripu Jeana-Claudea Foresta, a zatim ju je proslavila Jane Fonda u filmu Rogera Vadima iz 1968. godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...