Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Maglovit vikend pred TV-om obilježit će trileri, krimići i crne komedije

Nakon poslovično laganijeg i zabavnijeg programa za vrijeme novogodišnjih blagdana i školskih praznika, ovaj nas maglom obavijen vikend čekaju malo opakije teme u brojnim trilerima i krimićima te dramama i crnim komedijama

Foto: CineStarTV/

PETAK 10. SIJEČNJA


Posljednji cirkus - 23:28•HRT1
Crna komedija s elementima horora u kojoj mladić Javier sanja o tome da zarađuje za život kao klaun, ali problem je što nije smiješan, pa može dobiti posao samo kao tužni klaun... Za režiju ovog neobičnog filma ekscentričnostima sklon scenarist i redatelj Álex de la Iglesia ('Dan zvijeri', 'Perdita Durango') 2010. nagrađen je venecijanskim Srebrnim lavom, a film je godinu poslije osvojio i dvije prestižne nacionalne filmske nagrade Goya. Posve zasluženo, jer je riječ o izuzetno energičnom crnohumornom ostvarenju koje se na intrigantan način bavi Španjolskom u vrijeme Franca, te funkcionira kao satirična alegorija na španjolsko društvo tog doba.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qpVOYooKlNI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Državni neprijatelj br. 1 - 02:14•CineStarTV
Izvrstan francuski gangsterski film u dva dijela, koji prikazuje život 'posljednjega velikog francuskog gangstera', Jacquesa Mesrinea (Vincent Cassel), kriminalca koji je tijekom sedamdesetih godina izvršio niz pljački banaka i otmica, poglavito u Francuskoj i Kanadi, više puta bježao iz zatvora, a u rodnoj zemlji bio proglašen 'državnim neprijateljem broj 1'.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/XgYzDUhoah0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Državni neprijatelj br. 1 - 21:45•CineStarTV
Vincent Cassel u drugom dijelu odličnog gangsterskog dvodijelnog filma nastalog prema autobiografiji jednoga od najzloglasnijih francuskih kriminalaca svih vremena Jacquesa Mesrinea.

SUBOTA, 11. SIJEČNJA


Ruby Sparks - 20:05•HBO
Calvin (Paul Dano) je mladi romanopisac koji je stekao fenomenalan uspjeh rano u karijeri, ali sada se muči s pisanjem – a i s ljubavnim životom. Naposljetku doživi prijeloman trenutak i stvori lik zvan Ruby (Zoe Kazan) koja ga inspirira. Kada Calvin zatekne živu Ruby na svom kauču tjedan dana poslije, posve ga zapanji što su se njegove riječi pretvorile u živu, stvarnu osobu.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/W4RJYlSgDKM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Max Payne - 21:40•HRT2
U rješavanju serije ubojstava u New Yorku udružili su se policijski detektiv Max Payne (Mark Wahlberg), čija je obitelj također brutalno ubijena, i ubojica (Mila Kunis) koja želi osvetu zbog smrti svoje sestre... Film se temelji na legendarnoj i nasilnoj interaktivnoj videoigri iz 2001. godine.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Q2jAEoBz6RY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Magla - 23:35•HRT1
Thomas Jane bori se protiv krvožednih stvorenja koje štiti misteriozna gusta magla u ekranizaciji romana Stephena Kinga.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ImOP6TS2SyI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA, 12. SIJEČNJA


Lakoća - 22:00•FOXMovies
Nakon izlaska iz zatvora na uvjetnu kaznu, Billy Bob Thornton želi se iskupiti za ubojstvo koje je počinio.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qNtrRnyav1Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Funny Games U.S. - 22:59•CineStarTV
Američki remake istoimenog austrijskog filma o mirnoj obitelji kojoj dvojica mladića odmor pretvore u čisti užas, kvalitetom je slabiji od originala, ali je podjednako bizaran i strašan. U režiji Michaela Hanekea u glavnim se ulogama pojavljuju: Naomi Watts, Tim Roth, Michael Pitt i Brady Cobert.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/9TBoWs32zlc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Iron Man 3 - 20:05•HBO
Ekscentrični genijalac, milijarder i filantrop Tony Stark oklopljeni je heroj znan kao Iron Man. Kada Starkov svijet razori zastrašujući terorist zvan Mandarin, on kreće na odiseju obnove i osvete. Uglavnim su ulogama: Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Rebecca Hall i Jon Favreau.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Ke1Y3P9D0Bc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...