Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Jedanaest izvanrednih filmova za bezbrižan vikend pred TV-om

Vrijeme zimskih praznika pomalo diktira ponudu na TV kanalima - prevladavaju animirani filmovi, avanture i komedije. Provjerite preporuku za što šareniji i bezbrižniji TV vikend

Foto: DisneyXD/

PETAK, 3. SIJEČNJA


Džingis Kan - ratnik i vladar - 19:30•CineStarTV
Povijesna drama, odnosno biografski film o jednom od najslavnijih povijesnih ratnika i velikih vođa s Dalekog istoka, Džingis Kanu, osnivaču velikog mongolskog carstva s prijelaza iz 12. u 13. stoljeće. Vrlo lijepo snimljen u sjevernoj Kini i Kazahstanu, pomno odabranih kostima i fizionomija glumaca, film je uvjerljiva slika povijesnog razdoblja; zanimljiva priča koja daje i ljudsku crtu velikom vladaru, uglavnom poznatom kao nemilosrdnom i okrutnom.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/TXoMN_-PB08" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Zviždačica - 23:17•HRT1
Rachel Weisz u potresnoj biografskoj drami o američkoj policajki koja je kao članica mirovnih snaga UN-a razotkrila zastrašujući lanac prodaje žena u roblje u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/al3anBiHwmI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ljudi ispod stuba - 22:00•TV1000
Dječak pomaže sestrinom dečku da provali u kuću bogataša. Oni uspijevaju ući, ali ne mogu izaći iz kuće. Zaključani unutra, bez mogućnosti bijega, dječak otkriva stravične navike vlasnika kuće.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/CEyQIcuGwDw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Trči, debeli, trči - 23:35•NOVATV
Simon Pegg u redateljskom debiju Davida Schwimmera pokušava istrčati maraton kako bi ponovno osvojio Thandie Newton.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/gM7dc2Sb_sE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SUBOTA, 4. SIJEČNJA

Vrag nosi Pradu - 20:00•FOXMovies
Od glave do pete zavinuta u Pradu, Meryl Streep je glavna urednica iliti Vrag s kojim se mora nositi sirota asistentica Anne Hathaway.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LG0xYJJbko8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Hrvač -22:29•HRT2
Priča o profesionalnom hrvaču Randyju Robinsu (Mickey Rourke), poznatom kao Ram Jam, čiji su dani slave i uspjeha u ringu davno iza njega. A sad mu je i zdravlje ozbiljno načeto... Među brojnim nominacijama i nagradama spomenut ćemo nominacije za Oscara 2009. (najbolja uloga M. Rourke i najbolja sporedna uloga Marisa Tomei); iste godine M. Rourke dobio je nagradu BAFTA te Zlatni globus za najbolju ulogu.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/61-GFxjTyV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Nebesa -11:15•DisneyXD
Pustolovna komedija o 78-godišnjem prodavaču balona Carlu Fredricksenu koji napokon ostvari svoj životni san o velikoj pustolovini kad sveže tisuće balona za svoju kuću i odleti u divljinu Južne Amerike. No, prekasno otkrije da je s njime na put krenula i njegova najgora noćna mora: pretjerano optimistični 8-godišnji istraživač divljine po imenu Russell.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qas5lWp7_R0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Obitelj Robinson - 15:05•Disney
Jako mladi izumitelj Lewis živi u domu za siročad. Svaki pokušaj usvajanja za njega završi loše jer potencijalni roditelji nisu oduševljeni izumima malog znanstvenika. Jedan od njegovih posljednjih projekata je čitač sjećanja koji bi mu trebao pomoći da se prisjeti svoje majke i dozna zašto je završio u domu. No izum ukradu Bowler Hat Guy i njegov robot Doris… Struka je film proglasila šarmantnom, dirljivom, vizualno inspirativnom i inteligentnom SF pustolovnom. Sjajan film je sinkroniziran na hrvatski.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/S396-fnLldk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA, 5. SIJEČNJA


Duh u močvari - 12:35•HRT2
Miron, Melita i Zoltan upuštaju se u potragu za bijelim duhom koji jedini može ozdraviti njihova prijatelja.Radnja filma odvija se u jedinstvenom zimskom pejzažu Kopačkog rita. Povrh krovova baranjskih kućica, koje krase rodina gnijezda na dimnjacima, uz osobit duh ovdašnjih ljudi, zvuke tambure i cimbala te stare lovce, vrijedne čuvare prirodnog blaga, djeca doživljavaju nezaboravnu pustolovinu. Upoznaju fenomene autohtone flore i faune, kao i važnost brige za okoliš i životinja koje u njemu žive.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Sno5xt633Fg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Poslije sumraka - 21:55•NOVATV

Kradljivce dijamanata, Piercea Brosnana i Salmu Hayek, neumorno prati agent FBI-a Woody Harrelson, koji ne vjeruje u njihovo 'umirovljenje'.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZLOwRK2rKJY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Kokowääh 2 - HBOcomedy, 12:30
Dvije godine nakon turbulentnog obiteljskog okupljanja život se vratio u normalu u ovoj posebnoj obitelji, no tada nastaje kaos. Komedija puna gegova, duhovitih replika i turbulencija u kojima smo uživali u prvome nastavku.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/QRvuFqjoIZ0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...