Navigation Content

HBO OTVARA SVOJ KANAL

Gledajte EUROPSKE FILMSKE NAGRADE bez dodatne naknade

Ne propustite prijenos ceremonije uživo u subotu, 7. prosinca od 20.00h ekskluzivno na HBO-u

Foto: HBO/ Premium filmski kanal HBO i Inter film Vas pozivaju da pogledate ceremoniju Europske filmske nagrade i podržite hrvatski film koji je nominiran za nagradu Europska komedija 2013. 'Svećenikova djeca'.

Svake godine raznovrsne aktivnosti Europske filmske akademije kulminiraju ceremonijom Europskih filmskih nagrada. U ukupno 18 kategorija, među kojima su najbolji europski film, najbolji europski redatelj, glumac i glumica, Europske filmske nagrade svake godine nagrađuju najveća dostignuća. 'Svećenikova djeca' našla su se uz rame europskim filmskim hitovima kao što su 'Sve što trebaš je ljubav' danske oskarovke Susanne Bier te 'Putnici ljubavnici' Pedra Almodóvara, koji su također nominirani  u kategoriji Najbolja europska komedija 2013., kao i talijanski film Dobrodošli, predsjedniče! redatelja  Dodjela nagrada održava se u Berlinu svake druge godine. Ostalih godina, Europske filmske nagrade putuju u: London, Pariz, Rim, Barcelonu, Varšavu, Kopenhagen, Tallinn i Maltu.

Ovogodišnja ceremonija 26. Europske filmske nagrade se vraćaju u Berlin.

Prijenos ceremonije možete pratiti uživo u subotu, 7. prosinca od 20.00 h ekskluzivno na HBO-u, koji će za ovu prigodu biti otvoren svim gledateljima.

Skraćena snimka ceremonije će se prikazivati u subotu 14. prosinca u 18.30h, kada će HBO kanal ponovno biti otvoren svim gledateljima.

Saznajte više o HBO programskim paketima

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...