Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Što gledati na TV-u ovoga vikenda

Temperature su sve hladnije i pogodnije za vikendaško ljenčarenje pred televizorom. U tu svrhu smo za vas pripremili kolekciju TV preporuka uz koje će svatko pronaći nešto za sebe

Foto: Warner Bros./

Petak 29. studenoga


K-Pax, Cinestar 21.31

Dvostruki Oscarovac Kevin Spacey ovoga puta našao se u neobičnoj ulozi. Pod budnim nadzorom doktora Marka Powella (izvrsni Jeff Bridges), Prot se trudi iznijeti svoju priču, prema kojoj je došljak s udaljenog planeta zvanog K-Pax. Dirljiva priča o ljudskosti pokoleba i samog skeptičnog doktora.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ryBxYXeu55k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Dječak A, TV1000 22.00

Andrew Garfield koji se proslavio kao najnovija inkarnacija Spider-Mana, poglede javnosti privukao je upavo filmom 'Dječak A'. Priča je to o mladiću koji je počinio stravičan zločin, a nakon izlaska iz popravnog doma, suočava se osim s osudom zajednice i s vlastitom grižnjom savjesti.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/4VaSQNUt9H4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Subota 30. studenoga

Superman: Povratak, Nova TV 20.05
Redatelj Bryan Singer hrabro je revitalizirao franšizu o jednom od najpoznatijih superjunaka, gotovo punih dvadeset godina od posljednje filmske inačice o čovjeku s Kriptona. Priuštio nam je novi uvid u zemaljsko odrastanje Supermana, a kao glavnog protivnika, kultnog Lexa Luthora, uposlio je izvrsnog Kevina Spaceya. Film je nominiran za Oscara za najbolje vizualne efekte.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/v4IOoyrfi0s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Ratnik, HBO, 20.05
Tom Hardy, Nick Nolte i Joel Edgerton bore se za titulu najboljeg glumca u odličnoj drami Gavina O'Connora. Odličan trio glavnih protagonista nosi dramatičnu radnju o borbi, koliko u sebi, toliko i za vlastitu obitelj. Nick Nolte je za svoju sporednu ulogu zaradio svoju treću nominaciju za Oscara.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/I5kzcwcQA1Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Čovječanstvo: Priča o nama, RTL2 21.50
Odakle smo nastali? 'Čovječanstvo: Priča o nama' odgovara na ovo pitanja na dosad najzorniji način, uvodeći nas u tajne naših predaka, od načina na koji su koristili aktualne alate, do načina razmišljanja koje je promijenilo tadašnji svijet. Ovaj epski dokumentarni serijal (orig. 'Mankind: The story of all of us') je priča o našoj povijesti, priča o uspjehu, premoći i preživljavanju na surovom planetu ispričana na revolucionaran način bez utjecaja ikakvih ograničenja i politike.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/xaB6q9HkTyg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Nedjelja 1. prosinca

Elizabeth, FOX Movies 20.00
Cate Blanchett u svojem prvom utjelovljenju kraljice Elizabete ostvarila je jedno od pamtljivijih glumačkih ostvarenja, koje joj je priskrbilo i prvu nominaciju za Oscara. Pod suverenom redateljskom palicom pakistanskog redatelja Shekhara Kapura nastaje pamtljiva povijesna drama o turbulentnom periodu britanske povijesti. Uz izvrsnu Cate Blanchett ističu se i Geoffrey Rush, Joseph Fiennes, Richard Attenborough i Vincent Cassel u sporednim ulogama.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/DyGBwrtIamw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Mit o Karlu Velikom, Viasat History 12.30
Visokobudžetna dokumentarna drama kreira dramatičan, nasilan i mračan život najvažnijeg srednjovjekovnog kralja te uključuje više od 350 računalnih animacija, detaljnih scena borbe sa stotinama statista te ekskluzivan pogled u privatni život Karla Velikog. Karlo Veliki, franački kralj, bio je najveći vladar Europe u stoljećima koja su slijedila nakon pada Rimskoga Carstva. Ovaj moćni čovjek urezao je u svjetsku kartu carstvo koje je uključivalo većinu suvremene Europe, a njegovo naslijeđe živi i danas.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/2gm5apa-YpQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Varalice, Doma TV 20.55
Owen Wilson, Charlie Sheen, Morgan Freeman i Gary Sinise predvode glumačku ekipu u ovom zabavnom remakeu legendarne komedije.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/atWnJoMMLvM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...