Navigation Content

DRUGA LIGA NAPADA

Četiri Marvelova superheroja dobit će serije na Netflixu

Disneyjev studio dao je internetskom distributeru u najam svoje superheroje iz drugog ešalona

Foto: geektyrant.com/

Dok Batman, Superman, Iron Man i Osvetnici beru vrhnje po svjetskim kinodvoranama, Marvel je konačno smislio način na koji utopiti i drugu ligu svojih superheroja: dealom s brzorastućim američkim internetskim distributerom Netflixom.

Marvel se naime obvezao razviti četiri televizijska serijala s četiri svoja superheroja: Daredevilom, Jessicom Jones, Iron Fistom i Lukeom Cageom. Nije poznato kojom je cifrom Netflix podržao ovaj dogovor, no iz njega se može iščitati da se ulaganje sto milijuna dolara u seriju 'House of Cards' isplatilo.

Ovaj biznis ipak nije bez rizika jer četvero superheroja pripada tzv. street level, odnosno da pojednostavnimo, riječ je o običnoj superherojskoj raji koja se bavi rješavanjem sasvim trivijalnih zadataka kao što su pljačke i ubojstva, dok spašavanje planeta od superzlikovaca prepuštaju premium superherojima.

Više o budućim televizijskim superherojima možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...