Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Slavni trokut Jolie-Aniston-Pitt, Avatar i Panov labirint među odabranima

Izabrali smo deset različitih filmskih priča koje se prikazuju ovog vikenda na TV-u. Provjerite što smo 'iskopali', izaberite svoje favorite. Ugodan TV vikend

Foto: Promo fotografije RTL/

PETAK, 7.11.


Panov labirint - 21:15•CineStarTV
Neobičan film fantazije jednoga od najpoznatijih suvremenih meksičkih redatelja Guillerma del Tora, film koji je na originalan način progovorio o ratnim strahotama i nacizmu kroz originalnu priču o djevojčici koja pronalazi alternativni život, 'bolji od zemaljskog', u podzemnom labirintu koji je ulaz u mitski svijet prepun bića iz bajki i legenda.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/RbffV5LZfZI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Schindlerova lista - 22:00•FOXMovies
Priča o intrigantnom i kompleksnom Nijemcu Oskaru Schindleru izložena je stupnjevitim psihološkim profiliranjem koje je istaklo njegov razvojni put od ratnog profitera do osobe koja je spasila stotine života. Liam Neeson pokazao se savršenim izborom za ulogu snalažljivog tvorničara, a svoju ulogu izvrsno je odglumio i Ralph Fiennes kao SS-ov upravitelj logora Göth. Među brojnim Oscarima Schindlerova lista osvojila je Oscare za najbolji film, režiju i glazbu.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/dwfIf1WMhgc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Djeca su dobro - 23:20•HRT1
Slavne glumice Annette Bening i Julianne Moore u hvaljenom filmu o životu dviju vjenčanih američkih lezbijki čija je obiteljska idila narušena iznenadnom pojavom biološkog oca njihove djece.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/bdDSqgZ87fM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SUBOTA, 8.11.

Iron Man 2 - 20:00•RTL
Robert Downey Jr. ponovno utjelovljuje legendarnog stripovskog junaka Iron Mana, čiji život nakon otkrivanja tajne postaje još teži.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/FNQowwwwYa0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Ljubav i cigarete - 22:40•RTL2
James Gandolfini predvodi impresivnu glumačku postavu beskrupuloznog mjuzikla iznimno talentiranoga glumca i redatelja Johna Turturra.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Vyg_bZSYMtQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Promatrač - 23:50•HRT1
Dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank glumi prekrasnu liječnicu koja posumnja da je netko potajno promatra. U filmu nastupa legenda filmova strave Christopher Lee u ulozi bolesnog i nemoćnog djeda.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ixZMHng9kFU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA, 10. 11.


Brzi i žestoki 5 - 20:05•HBO
Bjegunac Dom Toretto udružuje se s bivšim policajcem Brianom O'Connerom na krivoj strani zakona u egzotičnom Rio de Janeiru. Da dobiju slobodu i pobijede u ovoj riskantnoj utrci, moraju izvesti suludu pljačku vrijednu 100 milijuna dolara.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/4PspF_GA-9U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Njemu baš i nije stalo - 21:35•NOVATV
Romantične avanture i ljubavni problemi nekolicine stanovnika Baltimorea koje su utjelovili odlični glumci: Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Ben Affleck i Jennifer Aniston.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/tVlqVHKn2dg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Gospodin i gospođa Smith - 20:00•RTL
Akcijska romantična komedija s Bradom Pittom i Angelinom Jolie kao supružnicima koji rade kao profesionalni ubojice za dvije različite agencije.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_V3jNIRYihE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avatar - 21:55•FOX
Spektakl Jamesa Camerona, komercijalno najuspješnijeg filmskog redatelja svih vremena, od devet nominacija za Oscara potvrdio je tri. 'Avatar' nas vodi u spektakularan svijet onkraj mašte, u kojemu se zemaljski junak nevoljko upušta u epsku avanturu, boreći se za spas nepoznatog svijeta koji mu je postao dom.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/cRdxXPV9GNQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...