Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

14 odličnih filmova za maksimalni užitak pred TV ekranima

Tv vikend pred nama donosi nam avanture s Johnnyem Deppom i malim Nemom, ljubavnu dramu temeljenu na istinitim događajima s Kidmam i Owenom, 3. dio brze i žestoke akcije, dokumentarce i mini serije o povijesti nasilja, prvih 40 dana iračkog rata i sedam najvažnijih doživljaja Johna Kennedyja te priču o najdražem čudovištu Tima Burtona

Foto: HBO/

PETAK, 01. STUDENOG

Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja - 20:00•RTL

Drugi dio hit-serijala s Johnnyjem Deppom u ulozi ekscentričnog kapetana Jacka Sparrowa.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ozk0-RHXtFw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Hemingway & Gellhorn - 22:25•HBO

Dojmljiva drama o jednoj od najvećih ljubavnih priča 20. stoljeća: vezi između književnog diva Ernesta Hemingwaya i pionirke ratnog dopisništva Marthe Gellhorn. U glavnim su ulogama Nicole Kidman i Clive Owen.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/pWFuQlLqqZk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Brzi i žestoki 3 -21:50•Cinemax

Suvislijeg zapleta nego prijašnja dva dijela i zaista dobro koreografiranih utrka, 'Brzi i žestoki 3' pokazao se kao ugodno iznenađenje. Glavne uloge pripale su Lucasu Blacku, Lilu Bowu Wowu i Sungu Kangu, koji briljira u ulozi Hana, no pravi ljubitelji brzina kao glavne likove zasigurno će odabrati brze i nabrijane mašine koje ipak drže glavnu riječ.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/TaxC7Xhl-b0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Slatka budućnost - 22:25•HRT3

Izuzetno potresna drama Atoma Egoyana snimljena je prema romanu Russella Banksa te podastire nekoliko priča vezanih za središnji događaj, tragediju školskog autobusa. Nekoliko priča stavljeno je nasuprot odvjetnikovoj priči: roditelji koji su izgubili djecu i otac koji gubi kćer uslijed njezinog samouništavanja narkoticima.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/upeFO4qwfXM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


SUBOTA, 2. STUDENOG

U potrazi za Nemom - RTL, 20:00

Film je 'dijete' oskarovca, autora i redatelja Andrewa Stantona, koji nas je očarao 'Wall•E-jem' ,'Pričom o igračkama', 'Životom buba' i 'Čudovištima iz ormara'. Kompjutorska animacija koja nam dočarava podvodni svijet dosegla je vrhunac u ovom dirljivom filmu s odlično izgrađenim likovima, prepunom emocija, avanture i smijeha.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/wZdpNglLbt8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Vaše Veličanstvo - 20:05•HBO

Dva kraljevska princa – zabušant Thadeous i plemeniti Fabious – pridruže se neuhvatljivoj ratnici Isabel na pothvatu oslobođenja princeze iz šaka zlog čarobnjaka. Usput moraju poraziti strašna stvorenja i izdajničke vitezove. U glavnim su ulogama Danny McBride, James Franco i Natalie Portman.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/CJpDxrvSc4M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Generacija ubojica - 21:30•Cinemax

HBO-ova miniserija o prvih 40 dana iračkog rata, takozvanoj operaciji 'Iračka sloboda', viđena očima i djelima elitne izviđačke postrojbe američkih marinaca koji su predvodili invaziju 2003.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Uw9PivdP6mg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Borilački klub: povijest nasilja - 22:00•ViaHistory

Ovaj serijal iznosi priču o tome kako su ljudi stoljećima koristili organizirane borbe. Borba je najstariji oblik zabave.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/g4uExCjJLr4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Trokut osvete - 23:37•HRT1

Drama o zatvorskom službeniku, prepredenom zatvoreniku i njegovoj seksi supruzi koji se nađu u trokutu strasti, izdaje i korupcije. U glavnim ulogama: Robert De Niro, Edward Norton i Milla Jovovich.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qw7ESjPrZtU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA, 3. STUDENOG

Njegova djevojka Petko - 08:20•HRT1

Antologijska romantična screwball komedija glasovitog Howarda Hawksa (Silom dadilja, Rio Bravo, Veliki san), jednog od najznačajnijih redatelja iz razdoblja klasičnog Hollywooda druga je i prema mnogima najuspjelija adaptacija sjajnog kazališnog komada ‘Naslovna stranica’ Charlesa MacArthura. Prati glavnog urednika novina koji će iskoristiti sve trikove kako bi spriječio svoju bivšu ženu, i ujedno najbolju reporterku koju ima, da se preuda.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/dHVvnEWez1M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Moje najdraže čudovište - 20:05•HBO

U ovom filmu Tima Burtona mladi Victor izvede znanstveni pokus kako bi oživio voljenog psića Sparkyja, no suoči se s neželjenim i katkad čudovišnim posljedicama.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/o2luLW-9ySw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Aleksandar Veliki - 20:45•HRT2

Colin Farrell i Angelina Jolie u povijesnom spektaklu Olivera Stonea o jednom od najvećih vojskovođa u povijesti – Aleksandru Velikom.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/COEI8rm0bs0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Ljubav na daljinu - 21:25•NOVATV

Garrett i Erin zajedno su proveli romantično ljeto u New Yorku. Iako je to trebala biti samo ljetna avantura, s Erininim povratkom u San Francisco njezini osjećaji ne jenjavaju. U glavnim su ulogama Drew Barrymore, Christina Applegate i Justin Long.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/1HGDx2cAdMo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

JFK: Sedam dana koji su stvorili predsjednika - 20:55•NatGeo

Od tinejdžerske bolesti do ratnog junaštva, oni koji su najbolje poznavali Kennedyja govore o sedam najvažnijih događaja u predsjednikovu životu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...