Navigation Content

TUŽAN KRAJ MLADE GLUMICE

Šokantan prerani odlazak Dolores Lambaše

Šibenčanka Dolores Lambaša preminula je u bolnici Josip Benčević nakon teške prometne nesreće koja se dogodila u srijedu oko 6.30 sati na autocesti A3 kod Sredanaca

Foto: RTL/ Glumica Dolores Lambaša bila je suvozačica u terencu Nissan kojim je upravljao njen kolega glumac Stojan Matavulj, a koji je još iz neutvrđenih razloga  svojim terencem udario u automobil VW Polo koji je bio ispred njega.

Nesretna glumica najvjerojatnije nije znala ni što se dogodilo jer je u vrijeme sudara spavala na oborenom suvozačevom sjedalu. Bila je vezana, no u prevrtanju ispala je iz automobila na zadnja vrata.

Primljena u bolnicu u Slavonskom Brodu, no nakon dugotrajne operacije podlegla je teškim ozljedama.

Glumica Dolores Lambaša rođena je 29. ožujka 1981. godine u Šibeniku, a diplomirala je na dramskoj akademiji u Zagrebu.

Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji već mogli vidjeti u glavnim ulogama, u serijama 'Dobre namjere' i 'Zakon ljubavi', dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK 'Dom Bernarde Albe', u režiji Božidara Violića, gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Film 'Vjerujem u anđele', gdje tumači glavnu ulogu Deju, nagrađen je sa sedam nagrada publike diljem svijeta. Osim glume, Dolores je svirala klavir, pjevala, a skrivene strasti su joj bile pisanje poezije i proze.

Dolores je nedavno glumila Tamaru Marin u 'Ruži vjetrova' gdje se i sprijateljila s glumcem Stojanom Matavuljem.

Početkom ožujka ove godine glumica je prekinula trogodišnju vezu s Josipom Radeljakom Dikanom.

Iza glumice je i gotovo petogodišnja veza s Ivom Gregurevićem i dvogodišnja veza sa 30 godina starijim Franom Lasićem s kojim je prekinula vezu u kolovozu 2009. godine.Osim toga, glumila je u 'Najboljim godinama', 'Zakonu ljubavi', 'Zauvijek susjedima', 'Dobrim namjerama' i seriji 'Odmori se, zaslužio si'.


Nakon objave da je Dolores preminula, brojni njezini prijatelji i kolege šokirani i prepuni boli na njenom službenom Facebook profilu ostavljaju oproštajne poruke.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...