Navigation Content

ŽIVOT JOJ JE U OPASNOSTI

Hrabra glumica 'Igre prijestolja' skrivala tešku bolest

Zbog aneurizme mozga glumica Emilia Clarke strepi od moždanog udara

Foto: Screenshot/ Glumici 'Igre prijestolja', 26-godišnjoj Emiliji Clarke koja u seriji igra hrabru Khaleesi, ovoga je ljeta dijagnosticirana aneurizma mozga, piše National Enquirer.

Mlada glumica zbog otekline na krvnoj žili koja svakog trenutka može puknuti i dovesti do moždanog udara. Hrabra Emilia nije željela odustati od četvrte sezone koja se snimala u Dubrovniku i Splitu već je žestoke borbe uspješno odradila. Ipak, njezina životna borba tek kreće.

U početku je skrivala tešku bolest, ali kada su glavobolje postale učestale, ipak im je rekla istinu. 'Kada smo saznali da je završila u bolnici, užasno smo se prestrašili. Ona je tako mlada i nitko od nas nije očekivao da boluje od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno', rekao je jedan od kolega sa seta za National Enquirer.

'Hvala Bogu, nije došlo do puknuća i doktori su joj rekli da većina aneurizmi mozga nikad ne pukne i ne stvara velike probleme. Sad kada se počela liječiti nadamo se da do puknuća neće ni doći. Stvarno je imala sreće'rekao je Iain Glen, koji u seriji glumi savjetnika Joraha.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...