Navigation Content

HOPKINS CRANSTONU:

'Vaša izvedba je najbolja gluma koju sam vidio - ikad'

Glumac Steven Michael Quezada koji je u popularnoj seriji 'Breaking Bad' glumio agenta Gomeza, na svojoj Facebook stranici objavio je pismo poznatog glumca Sir Anthonyja Hopkinsa

Foto: Adrees Latif/ Anthony Hopkins je poslao e-mail glumcu Bryanu Cranstonu i pohvalio ne samo njega, već i scenariste, redatelje i cjelokupnu glumačku postavu.

'Dragi gospodine Cranston,

htio sam vam napisati ovaj email pa sam odlučio kontaktirati vas preko zajedničkog agenta Jeremyja Barbera.

Upravo sam završio maratonsko gledanje serije, od prve do posljednje epizode, koje je trajalo dva tjedna.

Nikada nisam pogledao ništa slično. Briljantno!

Vaša izvedba je najbolja gluma koju sam vidio - ikad. Znam da u ovom poslu postoji puno uvlačenja i gadljivog sranja pa sam s vremenom izgubio vjeru u mnogo toga.

Ali vaš je posao spektakularan, apsolutno zapanjujući. Koliko je trajalo snimanje? Pet ili šest godina? Disciplina koju ste vi i cijela ekipa uspjeli zadržati je nevjerojatna.

Ako vam se ikad pruži prilika, prenesite moje pohvale svim glumcima. Hvala vam. Ovo možda zvuči neiskreno, ali nije. Skoro je ponoć u Malibuu, ali morao sam vam napisati ovaj mail.

Čestitke i moje duboko poštovanje. Uistinu ste odličan glumac', stoji u pismu Anthonyja Hopkinsa koje se ubrzo nakon objave na Facebooku proširilo svjetskim medijima.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Legenda o motoru
Slom
360

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...