Navigation Content

NOVI VELIKI PROJEKT

Snimat će se TV serija po stripu 'Constantine'

Jedan od hitova iz kataloga DC Comics ('Batman', 'Superman') dolazi na male ekrane

Foto: Warner/ S obzirom da se DC specijalizirao za uspješne TV projekte po svojim stripovima ('Smallville', 'Arrow', uskoro i 'Gotham PD'), ne treba čuditi da će i novi televizijski naslov stići kao adaptacija jednog od hitova iz njihovog bogatog kataloga – Empire piše da NBC razrađuje TV seriju o Johnu Constantineu, zvijezdi serijala 'Hellblazer', koji je izlazio na DC-jevog podetiketi Vertigo.

Serijal piše David S. Goyer (autor scenarija za sve od Nolanovog 'Batmana' do igre 'Call Of Duty'), a priča prati avanture ciničnog čarobnjaka, kojeg je 1985. godine stvorio Alan Moore, kao sporedni lik u svom strip-klasiku 'Čudovište iz močvare', ne bi li potom dobio i svoj serijal 1988.

Filmska adaptacija s Keanuom Reevesom u naslovnoj ulozi snimljena je 2005., a iako nema potvrda da će TV verzija na kraju i doći do malih ekrana, za sada je riječ o jednom od većih televizijskih projekata u razvoju.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Henryjev zločin
Osvetnici
Iron Man 3
Iron Man - Nepobjedivi

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...