Navigation Content

VIKEND TV PREPORUKA

Šarena TV preporuka za 1. kišni jesenski vikend

Šarena vikend TV preporuka izdvaja drame, krvave europske priče, istragu o misteriju posljednje ruske carske obitelji, novu epizodu Viteza tame, Sajam taštine i europski humor od kojeg su satkane Visoke pete i Taxi 2

Foto: HBO/

PETAK 27. RUJNA


Agora - 21:00•HRT3
Rachel Weisz u raskošnoj povijesnoj biografskoj drami Alejandra Amenábara o danas nepravedno zaboravljenoj znanstvenici Hipatiji.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/bTZZHPR5kEo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Krvave europske priče - 19:00•NatGeo
Od drevnih vremena do Drugog svjetskog rata, Europa je bila preplavljena krvlju i intrigama. Posjećujući povijesne lokacije i oslanjajući se na svjetske stručnjake, Suzannah i Joe pokušat će odvojiti činjenice od mitova te nanovo ispisati neke od najvećih povijesnih priča.

Gia - 21:55•Cinemax

Bila je jedna od najljepših žena kojoj je zavidio cijeli svijet… ali i jedna od najusamljenijih. Angelina Jolie glumi u drami prema tragičnom životu Gije Carangi, supermodela koji je dominirao modnom scenom kasnih 70-ih.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/lOYRvbitnXY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


SUBOTA 28. RUJNA


Harry Potter i Red feniksa - 13:10•NOVATV
Petnaestogodišnji Harry sukobljava se s tvrdoglavim čarobnjacima koji ne vjeruju u povratak zlog Voldemorta, no to neće spriječiti njega, a ni ostale učenike Hogwartsa da stvari preuzmu u svoje ruke.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/63KfQ88rtiI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Spider-Man 3 - 17:49•AXN
U trećem nastavku serijala o superpopularnom junaku Marvelova stripa, odijelo Tobeyja Maguirea promijeni boju i izazove unutarnji nemir dok on vodi borbe protiv novih negativaca, ali i osobnih demona.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/PCmMLfXdURs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Taxi 2 - 22:20•RTL
Nakon velikog uspjeha prvog dijela iz 1998., nastalom po djelu Luca Bessona, dvije godine kasnije snimljen je i drugi dio koji nije nimalo razočarao. Poput prvog, i 'Taxi 2' je nabijen akcijom i komedijom tijekom čitavog trajanja. Adrenalinskoj jurnjavi, točnije suludoj vožnji Daniela i njegovog žutog Peugeota nema kraja.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/XkMZ75BwhCg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Sparkle - 20:05•HBO
Radnja je smještena u 1960-te. Tri sestre osnuju pjevačku skupinu i ubrzo postanu mjesna senzacija, a za njih se počne zanimati važna diskografska kuća, no slava postane izazov kad se usko povezana obitelj počne rasipati.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/-72jGPZu7P0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Visoke pete - 22:50•Cinemax
Victoria Abril u nagrađivanoj priči Pedra Almodóvara o misterioznom ubojstvu u čijem su središtu razmetljiva glumica i njezina kći.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/VmG1kTgOAqg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NEDJELJA 29. RUJNA

Vitez tame: Povratak - 20:05•HBO
Unatoč okaljanoj reputaciji nakon događaja u 'Vitezu tame' u kojem je preuzeo krivnju za Dentove zločine, Batman se osjeća pozvanim pomoći policiji koja muku muči s Baneovim planovima da uništi grad.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/g8evyE9TuYk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Sajam taštine - 20:00•FOXMovies
Odrastajući u siromašnoj obitelji u Londonu Becky pokušava pobjeći od siromaštva i popesti se po društvenoj ljestvici uza svoju najbolju prijateljicu Ameliu.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rvS0NaPywjI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Tajna dinastije Romanovih - 20:00•HRT3

U sitnim satima 17. srpnja 1918. boljševički odred strijeljao je Nikolaja II. Romanova, njegovu suprugu, njihove četiri mlade kćeri i mladog princa-regenta, zajedno s nekoliko slugu. U toj je paljbi pobijena stara loza, a naslijedilo ju je niz teorija i nagađanja koje su trajale gotovo cijelo stoljeće... Dvoje forenzičkih eksperata odlučili su riješiti misterij posljednje ruske carske obitelji.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...