Navigation Content

EKSKLUZIVNO I KORISNO

Gledajte predavanja Weekend Media Festivala u MAXtv videoteci

MAXtv svim svojim korisnicima omogućuje gledanje svih predavanja s ovogodišnjeg Weekend Media Festivala i to bez dodatne naknade. Predavanja vrhunskih predavača, zanimljivih panela i edukativnih radionica u MAxtv videoteci će biti dostupna do 31. siječnja 2014. godine.

Foto: wmf/ Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacijske industrije, po 6. se put održao u Rovinju od 19. do 22. rujna ove godine. Pohodili su ga brojni predstavnici domaćih medija i komunikacijskih tvrtki, stručnjaci…. redala su se vrijedna predavanja, bio je to jedan bogati vikend. U slučaju da niste pohodili WMF ili biste neka predavanja rado pogledali još jednom, utvrdili naučeno i pohvatali propušteno – rješenje nudi MAXtv.

MAXtv svim svojim korisnicima omogućuje gledanje svih predavanja s ovogodišnjeg Weekend Media Festivala i to bez dodatne naknade. Predavanja vrhunskih predavača, zanimljivih panela i edukativnih radionica u MAxtv videoteci će biti dostupna do 31. siječnja 2014. godine.

Pogledajte što sudionici Weekend Media Festivala kažu o komunikaciji s potrošačima u današnjem digitalnom svijetu ili o tome kako su društveni mediji promijenili marketing.

Među najzanimljivija predavanja sa 6. Weekend Media Festivala spada rasprava o novim poslovnim modelima na tržištu telekomunikacija i financijske industrije, kao i rasprava u kojoj su političari i predstavnici za javnost iz regije sukobili mišljenja o tome što se smije i što se ne smije u političkoj komunikaciji - Politički dos & don's. Posebno je zanimljiv 'jedan na jedan' razgovor Dragana Bjelogrlića s Milanom Vlaović.

Weekend Media Festival je i ove godine doveo intrigantne predavače i paneliste iz najvećih svjetskih kompanija, među njima i Toma Budaya, globalnog šefa marketinga kompanije Nestle, Nira Korzacka iz Googlea Izrael te bivšeg glavnog urednika Financial Timesa sir Geoffreya Owena. Zanimljivo je bilo i na panelu o Europskoj uniji, gdje su svoja dijametralno suprotna stajališta sukobila dva novinara iz vodećih britanskih medija, uz posredovanje hrvatskog kolege.

Što se reklo o budućnosti tiskanih medija otkrit će vam panel Povratak otprintanih, a o mogućnosti stvaranja regionalne megakompanije pričalo se na panelu Regionalni Benelux. Ravnatelj HRT-a Goran Radman okupio je brojne zainteresirane na predavanju o restrukturiranju hrvatske javne radiotelevizije, dok su predstavnici televizija iz regije pokušali odgovoriti na pitanja kako neke TV produkcije uspijevaju postati regionalni proizvodi.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...